Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

torok1

ale baby tie dreny zas nie su az tak strasne, trva to 5 sekund kym to vyberu, mna prave prso vobec nebolelo ked mi dren vyberal a lave trosku viac. Ale skutocne tohto sa netreba bat.
Vsetko je potom bez opuchu

Lia86

Martinka,

Neboj, ona brala nej rastove hormony, ktore spolu s anesteziou sposobili tu zastavu srdca. A anesteziologicka v SNOPe je moc zlata a profesionalka, neboj, vsetko bude v poradecku:)

ilaria

martinka 54
nemusis sa bat, ved ktora z nas ma 23 rokov a ide uz na 6 zväcsenie? a ked beriem neake lieky aj ked hormonalne tak o tom poviem anestezologovi, nie?

martinka54

baby to co sem davate, ja sa normalne zacinam bat ako mam ist pod dalsiu narkozu. fakt zacinam rozmyslat aj lokalke

bianca003

ja som bola na konzultacii s maxim3113 a tiež sme sa pýtali dr.Červena na tie dreny tak povedal tiež že má na to svoj sposob. A myslím že nie je pravda že prsia ktoré mali dreni nie su vobec opuchnute ved po takom zásahu pod sval to určite musí opuchnút a vela báb tu aj písalo že je to strašné to vyberanie .

ale každý z nich má krasnu pracu a každy vie že čo a ako má spravit.. :)

bianca003

Nelina27
to máš pravdu o tých cenách je to riadny rozdiel oproti BB a BA asi aj preto už teraz do BB sa operácie objednávaju na jeseň...ja mám cenu 2248 v BB (nagor)

Cheri39

inak, keď sme s lolou čakali na opku, bola nás pozrieť adelaide a jedna baba-taká strašne útla, ktorej potom robil ako poslednej prsia a tá povedala, že raz mala drény po opke a že nikdy viac, a že si červeňa vybrala okrem iného aj preto, že drény nedáva, že to nechce viac zažiť, že to vyberanie bolo horšie ako samotná operácia... ja som drény nemala a ani žiadne problémy...