Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

ahojte, neda mi,po precitani, na margo tych drenov, musim napisat ze ja som nemala ani jednu modrinku a skoro ani opuchnute prsia a dreny som nemala,bola som u dr. cervena, takze urcite nezalezi na drenoch! uz som to tu raz tusim pisala :D
maria1113 tak ty si inak stabilna pisatelka :)) drzim ti palce na opku,uvidis,vsetko super dopadne!

a jasne, ved ta sexy cora je uplny extrem vo vsetkych ohladoch, nedajte sa nastrasit! vzhladom na jej drobne telo s par kg, chcela G-ecka, uzivala dake rastove hormony a bohvie co bolo za tym, predtym bola upozornena, ved toto vobec nerieste

xexenka

maria1113

ja som bola pri uplnom vedomi, lebo mi zabudli dat daku tabletku (oblbovak)
tak strasne som sa bala, ze som sa pri prevoze na salu rozplakala a sestricky ma utesovali, aj ansteziolog. :)

lola 19

babule, to je úplne normálne, že sa bojíte!!každý sa bojí..ja som chcela odísť z operačného stola! a interniska mi ztiež chcela dala lexaurin na ukludnenie. všetko dobre dopadne!! cora bola extrém. držte sa, nemáte sa čoho báť..

maria1113

ahoj korki, včera keď som bola u internistky, začalo mi viac búchať srdce, tak keď robila ekg povedala, že mi skáče srdce, ale to asi každému keď príde k doktorovi. Vysvetlila som jej, že predtým ako som prišla do ordinácie, tak som mala normálny tep, tak ma naľalaka, že ma ani neuspia, chcela mi predpísať nejaké lieky na ukľudnenie, pripadala som si tam ako nejaký cvok.

korki

ahojte,

kocky, dakujem za infosky ohladom toho sona...

a co sa tyka strachu. tak ja som prave zacala mat, aj z toho, co citam o tej core a dnes som bola na sklerotizacii zil, pichali mi do nohy do zil taky roztok a normalne som skoro odpadla. tak mi prislo zle. ale je pravda, ze sprosta som sa nenapila ani kavu som nestihla, tak mi doktor vynadal, ze z takym nizkym krvnym tlakom vobec vykrocim z domu. tak sa teraz bojim aj tej opky, ci to zvladnem. predsa len, dve deti na krku muzovi, ten spacha samovrazdu...

Cheri39

martinka, mala som opku 6.11. a 20.12. mi v narkóze museli naprávať zlomeninu... a všetko bolo o.k., dokonca z tej druhej mi vôbec nič nebolo, ako keby som si len zdriemla... neboj