Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimuska 85

jaj...ja so si myslela že ti nohy zabandažuju...tak dufam že to dýchanie zvladnem...a to sa tazko dycha alebo to pri dychani tak boli?

leus

zuzkas
mne sa tie prsia tiez nezdaju rovnake, jeden je vacsi ako druhy ni?Aspon na fotke to tak vyzera, mozno tam mas este opuch...?

zuzkas

mimuska prvé dni po opke sa strašne ťažko dýcha,ale s tbl.proti bolesti sa to dá zvládnuť a hlavne treba ležať a oddychovať.je dobré mať niekoho,kto sa o teba bude starať,mňa manžel aj sprchoval:-)

zuzkas

mimuska tie silonky kvoli trombóze a viem,že bola na izbe aj anesteziologička,ale tú debatu si nepamatám,lebo som mala v sebe už oblbovačku.

zuzkas

jurinka keď ti povedal,že by sa zmestilo aj 1000,tak tej prebytočnej kože je tam dosť a aby sa ti to ešte časom neuvolnilo váhou implantátu.modeláciu robia aj rezom okolo dvorca a čo som videla,tak tam tú jazvičk ani vidieť nieje.myslím aj martinka má taký rez.ja by som si dala hneď aj modeláciu na tvojom mieste,ale je to len môj názor laika.xexenka,taraz už nosím v pohode podprdy,len zo začiatku som si nevedela zvyknúť.

jurinka

zuzkas
lekar povedal ze to mozme skusit bez modelacie,ze je to na hranici ze mozno nebudem az taka spokojna.dal by mi nieco okolo 400 ml ale povedal ze keby chcel tu kozu zaplnit ze by musel dat 1000ml:))))len ja sa bojim jaziev,na druhej strane dvakrat lahat pod noz za kratku dobu sa mi tiez nechce

xexenka

zuzkas

tak u mna to je to iste... len ja mam ted 10tyzdnov. aj ked ju nosim cely den, taaak sa tesim na vecer,ked nahodim tu pooperacnu :)
Ta normalka ma tvarovat prsia, tak preto ju nosim, hadam z toho daco bude :)
teraz uz nosim v pohode podprdy?

zuzkas

xexenka ja som si dlho nevedela zvyknúť na normálnu podprdu.po 3 týždňoch som už mala cez deň nosiť,ale ja som vydržala tak pol hodku a hneď som dala športovú a keď som bola 5 týždňov po,tak sme boli na nákupoch a už som len čakala kedy prídeme domov a dám športovú.

zuzkas

mimuska ráno 7:30 som si išla vyplatiť opku do bufetu,na izbe som si dala silónky a operačnú košelu,dr.nás pokreslil,dali mi oblbovačku a asi po pól hodke ma odviezli na sálu,kde si pamatám len že ma štípal ten vpich a potom som sa už prebrala až na izbe so slonmi na hruníku:-),dali mi infúziu a driemala som.všetci sú tam veľmi zlatí,pekne sa o nás starali,aj dr.nás bol pozrieť.jurinka ja neviem,čo ti povedal lekár?asi záleži aj podľa toho aký veľký implantát by ti dali,aby sa ti koža vyplnila,ale podľa fotky asi by bola dobrá aj modelácia,aby si nemala moc prebytočnej kože.