Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

lenkea

ja som 10 tyzdnov po a spavam stale v pooperacnej. ja si neviem odviknut od nej. a radsej chcem mat istotu, ze sa mi to nijak nepokasle, tak ma to aspon v noci este isti. lebo uz spekulujem a pomalicky sa priblizujem spanku na bruchu :)

neviem si zvyknut na normal podprdy. necitim sa v nich dobre. Dr. povedal, ze som jedna z mala, a ze si mam najst taku,kt. mi bude vyhovovat... no zatim len sportova abo bolerko.kt.ma stiahne trosku...

baby vy ste si ako zvykali? myslim ze uz je dost pokrocili cas na to aby som sa citila aj v obyc.fajn (nosim ich normal cely den)

jurinka

ahojte baby,mam fotku v galerke,myslite ze aj bez modelacie budem mat pekne pevn prsia alebo mam radsej zvolit aj modelaciu?dakujem za vas nazor:)

mimuska 85

tak to už ti je fajn...ja idem na buducu stredu do novamedu...aj ty si bola v novamede? ako to tam prebiehalo?

zuzkas

silviklh ja viem že oproti tomu aké boli,tak je to zmena na nepoznanie!niektoré ich majú krásne pri sebe a niektoré veru nie.hm,čo už.

zajacik_006

Lenkea
ja som 2 mesiace po opke a stale spávam v tej podprde. Nosím už normálne,ale aj ked prídem domov z práce, prvé čo je idem si ich prehodiť. V tej retro sa cítim najlepšie. Jednu noc som spala bez nej, lebo som si ju oprala a normálne som sa budila, no neviem do kedy budem na nej závislá.

zuzkas

tak keď mám 72obvod,tak na 350ml implantát mám skôr užší hrudník,ale určite ešte ten stredný profil by sa mi tam zmestil,ale ja som spokojná,že mám vysoky.so stredným by som ich mala také rozliatejšie a boli by menej vystúpené.

silviklh

zuzkas,mas ich pekne! pozri,je to o dost lepsie,ako to bolo,no nie?mne sa pacia.hoci je pravda,ze by boli lepsie viac pri sebe,ale zase,zeny,kt.maju svoju vlastne prsia ich castokrat nemaju tiez pri sebe!
a ked ti to povedal,ze pojdu do stran,tak ti neklamal.ale podla mna nejdu velmi do stran