Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

zuzi, presne ako napísala barbora10, vôbec nevyzerajú ako silikóny. Máš ich krásne, ja som myslela , že bohvie ako vyzerajú, keď si minule písala, že si nespokojná.

barbora10

zuskas

a tebe sa co na nich nevidi?ty si nespokojna s velkostou?ale na to co si mala pred tym,tak to je poriadny rozdiel a teraz mas krasne a prirodzene prsia.ani by som nepoznala,ze mas silikony.ja by som povedala,ze doktor odviedol dobru pracu,pretoze dosiahol ze aj z takeho zakladu vyzeraju prirodzene.

danka 0

Ano na stranke ZZZ.sk prispieva aj chirurg pod prezývkou - Odpoveď, lebo vždy su tie odpovede take skoro odborne. A občas tam prispeje dr. Belovič. Sem sa im asi nechce zaregistrovávať :-). tak si to tu iba prečitaju.