Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jurinka

k takemu nejakemu zameru sme dospeli s dr.len ja dufam ze nebudu velmi velke.a dufam ze budu aspon trosku podla mojich predstav,keby som vedela ze ano nevaham.len asi horsie jak teraz to nebude uz..

zuzkas

tak máš to ťažké rozhodnutie,lebo tým že ešte nemáš detičky,tak sa fakt tej modelácii nevyhneš.možno by bolo teda dobré dať si teraz tých 400-460 aby si mala pekné prská a po deťoch by si šla na výmenu a aj modeláciu.

jurinka

zuskas
mala som uz termin uz som mala byt po.dr mi chcel dat 460 vysoky profil pod sval gulate..lenze sme mali nejake rodinne problemy a tak som to musela odlozit.len teraz mi uz z toho zacina sibat lebo chcem spravit spravne rozhodnutie.neviem ci tych 460 nebude vela.nemam deti,ja som len velmi schudla preto mam take prsia..

zuzkas

maria aj ja si myslím,že niesu pri sebe kvoli hrudnej kosti,lebo ona tam na jednej strane asi zavadzia.jurinka ty ešte nemáš deti?tak tým že tam máš viac tuku,tak sa nemusí dávať až tak veľký implantát,akokeby si mala len prázdnu kožu.už máš aj termín opky a anatomické,či gulaté ti idú dať?

jurinka

bola som v chirmede v ke.a myslis ze to ze tam mam viac tuku je dobre?doktor vzhladom na to ze som mlada povedal ze to skusime bez jaziev a uvidime ze snad budem spokojna,a ked nie potom urobi modelaciu.ale jedneho dna ju urobit bude musiet.:(

maria1113

zuzka, možno nie sú úplne rovnaké kvôli tomu, že máš vpadnutú hrudnú kosť. Moja sestra má presne takú istú hrudnú kosť ako aj ty a dr. jej vtedy povedal, že ich nebude mať pri sebe a ani ich nemá, ale keď si dá podprdu tak hej.

zuzkas

jurinka a na konzultácii si bola len u jedného dr.?u ktorého?každá sme pred opkou nešťastná z toho čo máme,ja som po deťoch nemala nič a bála som sa,že budem mať len 2 gule,že mi to bude moc vidieť,že sú to silikóny.ty nemáš až tak strašné prská,niektoré keď ich mali poklesnuté,tak ich mali úplne ako vyžmýkané,ty také nemáš,máš tam dosť tuku.

jurinka

ach jaaaj:(radsej by som mala mensie prsia s pevnou kozou aby sa s nimi dalo spravit co chcem,a nie toto co mam ja.s tym vela nenarobia,bud budu jazvy alebo to nebude uplne jak ja chcem.neviem co mam robit uz som z toho nestastna:(chcem len pekne prsia:(

zuzkas

mimuska neboj zvládneš to!prvé 4 dni sú najhoršie,vtedy sa aj ťažko dýcha,aj si ponadávaš,ale po pár mesiacoch už ani nebudeš vedieť že ťa niečo bolelo a budeš sa už len tešiť z pekného dekoltu a všetky podprdy,plavky a tričká budú na tebe krásne sedieť!stojí to za tú bolesť!

zuzkas

leus opuch tam už nieje a viem,že niesu rovnaké.bradavky sú v rovnakej výške,ale jedno prso je trochu inak posadené a tým je akoby menšie.kašlem už nato,sú aké sú,vždy lepšie ako to pred opkou!