Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

a ty mas teda uzsi/sirsi hrudnik?
z fotky to neviem odhadnut.lebo keby ti dal stredny,podla mna by si ich mala blizsie k sebe.ak mas sirsi

zuzkas

silviklh 72 mám pod prsiami.mne na konzultácii vravel,že ich dá tak blízko ako sa bude dať a že bradavky pôjdu trošku do strán.už mi nevadí,že niesu pri sebe,kašlem nato.

zuzkas

silviklh mne dr.navrhol vysoký a ja som to nejak neriešila,že prečo.nechala sa to naňho.mimuska rozdiel v profiloch keď máš ml v implantáte tie isté,tak čím je nižší,tak má väčší priemer.vysoký sa dáva väčšinou na úzke hrudníky a stredný a nízky na širšie,aby implantáty neboli ďaleko od seba.lenkea ja som spávala v športovej asi do 10 týždňa,proste keď som ju dala dole tak mi chýbala.teraz spím len tak v pyžame.

lenkea

ahojte, dnes mam 6 tyzdnov od operacie, ale stale mam strach, aby som si nejako neposunula implantat alebo co, ked spim na boku. ale teda musim povedat, ze sa mi dari lezat normalne na boku tak max posledny tyzden, stale ma tlacili tie prska.. predtym som spavala len na bruchu a teraz si neviem predstavit, ze by som si tak lahla, vela krat sa v noci budim, podvedome sa kontrolujem ako lezim :-)
uz od dnes na noc nemusim nosit pooperacnu podprs, ale akosi si to bez nej uz neviem predstavit. v com spavate baby, aj normalne naholo, alebo mate nejaku sportovu?

mimuska 85

ja sa tým profilom nerozumiem...aky je medzi nim i rozdiel? a ani neviem aký budem mať...TMM3 to čo znamena? neviete?