Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

jurinka, jazvy časom vyblednú. Pozrala som si tvoje foto, , myslím si, že by si to mala lepšie aj s modeláciou. Videla som veľa fotiek na internete, kde robili naraz modeláciu aj vkladanie implantátov a naozaj to vyzeralo krásne.

jurinka

este nemam termin,ale tu to nieje taky problem,myslim ze do dvoch tyzdnov budem mat termin.len tam uz chcem prist uplne rozhodnuta co chcem.takze este uvazujem.mohla som to uz mat za sebou a mala by som 460 bez modelacie,ktovie ako by to na mojich prskach vyzeralo.

mimuska 85

neboj jurinka,podla mna to nebude take hrozne...ja idem buducu stredu tak ti dam vediet,oki? a ty kedy mas termin?

jurinka

vaham aby som to nelutovala tie jazvy..
Flow ake mas jazvicky z chirmedu?spravili ti pekne?hej hej pozerala som na tvoje prsia,lenze ja mam dost velky zaklad tak neviem ci si dam az 460..a asi pojdem aj na tu modelaciu.nech ich mam dokonale ako vsetky co ste po:)zavidim take krasne prsia.

mimuska 85

ved aj ja to vravim...ja tiež som sa rozhodla aj... pre modelaciu,nech to mam naraz...aj tak casom by to bolo potrebne...ta jazvička neni problem si myslim...ja sa skor bojim tej narkozy :-(

kleopatra4589

Inac, co sa tej pooperacnej podprsenky tyka.. neviete ako dlho je potrebne nosit ju na noc?? Ja som si na klasicke podprsenky zvykla uplne v pohode.. ale spavam este v tejto, re istotu... to bez podprdy sa spat asi nemoze, alebo ano???

jurinka

Ak sa nevies rozhodnut vramci modelacie.. skus si pozriet v galerii fotky ostatnych zien.. co mali prsia pred opkou podobne tvojim.. a na zaklade toho ako vyzerali ptoom po opke bez modelacie.. sa budes vediet mozno lepsie rozhodnut :)Ale ja osobne, ak by mi modelacia pomohla ku krajsim prskam, tak na tvojm mieste na nu idem, hoci by boli aj jazvicky..

kleopatra4589

zuskas

Tiez som, myslela, ze ktovie aky problem mas stymi prskami, ked si pisala, ze nie si spokojna.. ale myslim ze toto je uplne normalne.. A z toho zakladu co si mala, doktor odviedol fakt peknu pracu... a hlavne, ako mnohe spominali- vyzeraju prirodzene. Netrap sa, a tes sa novym prskam.. :)

silviklh

Nech sa paci: kleopatra4589@gmail.com