Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

zuzkas
no neviem ci to je uplne normalne ako tu niektora napisala...za tie peniaze by som sa asi na to nevykaslala,ty si to vobec s doktorom neriesila ,ze si nespokojna?Vies ja si myslim, ze ked budes mat tricko bez podprdy tak ti to bude asi vidiet a predsa nie preto si si zaplatila tolko penazi, aby si teraz maskovala s podprdou asymetriu...ja si myslim, ze je to na reklamaciu.

jurinka

maria1113
v chirmede v ke.
nelina27
vazne nevidno jazvicky?jej robili modelaciu len okolo bradavky ci ma aj smerom dole jazvicku?
asi mate pravdu baby,zbytocne do toho pojdem ked sa moze stat ze nebudem spokojna.uz ked tak poriadne aj za takuto cenu.

Nelina27

Jurinka,
mam kamosku co si dala robit modelaciu aj s vkladanim, rezom okolo bradavky, ma teraz krasne ukazkove prsia, jazvicky skoro neviditelne, daj si to spravit naraz podla mna....
tak ja som dnes bola na konzultacke u dr. Cervena, mali ste pravdu, strasne zlaty clovek a ma to evidentne v oku... ja som mu povedala rovno ze chcem anatomy, tak navrhol min 320 ml, ale ze radsej nech si dam 370 aby som nelutovala ze budu male, ze mam dostatocnu vysku aj siroky chrbat, takze asi pojdem do tych vacsich...termin v PK az na april, ale este nevedia presne ktory vikend tam pridu operovat ale sestricke som povedala nech mi zavolaju ak sa nieco uvolni skor, len aby zase menzes nebol v tom termine, no zladit to vsetko nie je az taka malina.
inak zabudla som sa opytat na ten implantat, na papieroch mam napisane ze TMM3, su to asi eurosilikony ale tie drahsie, neviem co ten kod znamena...

jurinka

mate pravdu baby,flow pobavila som sa na tom prirovnani,a prsia mas fakt nadherne..tisko a v dobrom zavidim:)
asi sa tej modelacii nevyhnem..chcem pevne prsia tak asi nieco za nieco ze?:)

danka 0

Baby mam jednu otazku: Ak ide niekto na reoperáciu a mala rez pod prsníkom, tak reoperácia sa robí tak že sa znova nareže to iste miesto a po oprave znova zašije? To ta jazva ako potom vyzera? Nie je najaka horšia ako ta prva? Alebo vystupena, škareda keloidna...?

Flow333

Jurinka
jazvicky mam krasne. Pekne skryte pod prskom. Spokojna som. Ja na tvojom mieste by som isla aj na modelaciu. Aby sa nestalo ze ti vlozia impl a budes ich mat ako"gule v igelitkach. "