Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

danka 0 - Aj ja som sa raz to iste pytala, a uz neviem ktora baba mi odpovedala - Ze rez sa robi znova na tom istom mieste. Ta povodna jazva sa vyreze a znova sa to otvori. Ako potom vyzera nova jazva, netusim. Ani som nevidela fotky, ale rada by som! ak mozte niekto poslat link, kde by sme taketo veci nasli..

Nela111

Nelina27 - som rada, ze si napisala o konzultacke, bola som zvedava. :-) Preco chces anatomy? Okruhle nechces, ani ti nenavrhol? Ake mas miery (prsia, pas, boky) a vysku/vahu? Super, ze uz v aprili mozes.

Zuzkas - tes sa z peknych prsiek, naozaj.

Nela111

jurinka - Urcite si chces riesit prska uz teraz, v 21 rokoch? Ja by som na tvojom mieste este pockala na tehotenstvo, lebo potom sa zmenia a pravdepodobne viac ovisnu. Ak nechces cakat, tak ja - laik - by som odporucila aj modelaciu. A pripadne, nechces iba modelaciu? (bez silikonov). Ake cislo podprsenky nosis teraz? Resp. kolko mas cez prsia a pod nimi? Ja neviem, mne sa nezdaju hrozne ako opisujes.

bianca003

fifiBB
ahoj no neviem čo by to mohlo byt ...ale ja by som na tvojom mieste sa išla asi ukázat doktorovy ,lebo on je na to ako stvorený aby ti poradil a povedal čo to je lebo takto ti to bude vrtat v hlave no a my sa tu možme len dohadovat ale ináč ich máš krásne v galerke

Nelina27

ilaria, ceny maju tie iste ako v BB, cize opka 1400 + implantaty a podrpda, ja budem mat anatomy tak asi preto su drahsie
dnes robil dr od rana prevazy a prepustal vcerajsie odoperovane baby, potom sme tam cakali este 3 na neho, ja som bola rychlo vybavena, a ten termin teda je ok, inak do BB maju volne terminy az na september ako sestricka spomenula...

jurinka, jej odrezali tu kozu navyse len okolo bradaviek, nema pozdlzne jazvicky a mala aj velku asymetriu, uplne jej to vyrovnali, krasa.

zuzkas, mne sa tvoje prsia velmi pacia, z toho zakladu co si mala je to ako zazrak podla mna, tes sa z nich:-)

fifiBB

Ahojte Martinka, Mondan
nečítam všetko ale našla som že aj martinka plus nejaké číslo a tiež mondan majú problémy, prosím kočky ak si to tu prečítate napíšte mi mail.Je to ohladom akýchsi čudných vejárik v prsku, také nejaké riasenie, ide to niektorí z vás riešiť?dakujem..santhal@centrum.sk

fifiBB

bianka 003
ahoj, no všimla som si to ani neviem asi atk 4 mes po opke, ale je to rozne,napr.ked ležím na boku tak uplne že vejár, ked stojím bez podprdy tak celkom ok..no ale neviem či je to normál, mám polytech, dr.Trška...

silviklh

maria1113

uz zacinas citit strach,ci este nie? ja este necitim,ja az tesne pred operáciou budem,sa bojím,že oslepnem,alebo čo :-( také sa ešte nestalo,ale aj tak :)