Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj adelaide, bola som ešte u obvodnej, ešte došli nejaké výsledky, tak už to mám všetko nakomplet, zajtra skoro ráno sa ide na to

adelaide

korki ja som bola v BB na konzultacii a idem na opku do PK. Ale ja som vteda nevedela ze sa da konzultovat aj v pk..tak som merala cestu do bystrice z BA.
nevadi...a operovat ta budu kde sa objednas..mne len hovorili ze v PK robi iba rez pazuchou. iny rez ze nerobi..cize rez zdola robi v BB.

nelina aj ja som rada ze si napisala. tak superze si takto dobre dopadla

zuzkas mne sa velmi pacia..jasne ze mas trosku jedno ine.ale ved si aj pisala o tej asymetrii a hrudnej kosti...a tak ako nelina napisala ze ako zazrak..presne..tes sa z nich !

maria ako je?

korki

nelina, no dik. tak veru, ja sa nahlasim, ze kde bude skorsi termin, tam pojdem na opku. ale ja idem na konzultacku az 11.2. takze sa nacakam.

a veru, je zlaty, uz aj ja sa nanho tesim. hlavne na to cislo, tych ml. ze ake navrhne... ale tajnu predstavu uz mam, ze ake by som cchela, potom vam napisem, ze ako sa trafil... chichi...

Nelina27

korki, podla mna to bude jedno kde ta zoperuju, nezavisi to od toho kde mas konzultacku
nela111, ja som na zaciatku povedala ze chcem anatomy, ze by som radsej prirodzenejsi vzhlad a ze mi stacia aj tie 320 :-) neprotestoval proti anatomom, ani ma nepresviedcal na gulate. on len navrhol rez spod prsnika, ale ze moze dat aj cez pazuchu ak chcem, ale ze odspodu to bude lepsie a budu sa mu dat implantaty vlozit viacej k sebe, mne je to v podstate jedno kadial mi to vlozi, ak to bude lepsie odspodu tak ok.
ja mam asi necelych 170 cm, 55 kg, pod prsiami zmeral dnes 75 cm aj ked ja som si doma namerala viac, teraz nosim podprdu 75B, vraj budem mat plne trojky, kosik C-D, ani si to neviem predstavit:-)))
a este bol zlaty nakoniec, ze keby som velmi chcela moze dat aj cez 400ml ale ze ked netocim filmy a nefotim, a nepotrebujem to do prace, tak netreba... :-)))

korki

nelina27 a na konzultacii si bola v BB alebo v PK???

lebo ja mam konzultacku v BB ale je mi jedno kde pojdem na opku, ci PK alebo BB, a samozrejme ak bude v PK skorsi termin, tak cchcem ist tam. ale to je asi tak, ze kam idem na konzultacku, tak tam ma aj operuje??? neviete babule?