Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

maria no presne. ale napr. viem kolko som mala v 18tich cez prsia- 87:o) ale prsia krasne pevne aj ked miniaturne..a uzsi chrbat a o 10 kil menej

adelaide

iba sporotovu tasku a tak ako baby radili-len zubnu kefku a pastu ale to asi pre formu ..nevime ci si ich umyjem..tak aspon zuvacky..a ponozky...pyzam. nohavice a vrch ..a to ani nemam..nakoniec vezmem svetrik na gombiky a budem lezat v tom..ja som stale zmrznuta..ja v tom mozem aj spat.. no a papuce..to je vsetko..a kontaktne sosovky si beriem a tam si ich dam von z oci pred operaciou

maria1113

to si tak schudla či čo? Však aj 96 je dosť. Ja mám stále rovnako, ale po opke a tých starostiach sa bude dobre chudnúť si myslím. No dneska už toho moc nenaspím. Radšej si zober so sebou moč, lebo mne dala ten pohárik a musela som ísť na záchod

adelaide

inak maria aj flow to mozno bude zaujimat..ja som mala u cervena 89 cez prsia..teraz mam 87..neviem ci aj 86 nie a teda vysledok nebude 100 ale asi 96 co ?flow kolko mas ty?

adelaide

uf dnesna noc bude zaujimava ze :o) ja sa tesim jasne len trochu trpnemm aby bolo vsetko ok..vysledky dnes o 13tej a lus to ekg...ten moc nemam ani skumavku uvidim co povedia tam. zabudla som na to !

maria1113

asi tak o pol šiestej vyrazíme, lebo nevedno aké budú cesty. Treba tam byť 7:45. Ty ako , už máš výsledky?