Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj lola19, ďakujem moc, strašne to uteká, len nedávno si ty šla na opku. Ja som potrebovala moč na interné tak neviem či to má každý doktor inak

silviklh

neviem,kto to uz pisal,ze dat sa operovat napr.v PK,ak tam bude skorsi termin...no,to by isiel samozrejme kazdy,ale ja osobne si neviem predstavit,ze by so msa taka ubolena este musela daleko trepat domov.... :-) ale ak to ma niekto blizsie ako do bb,tak to je jasne,samozrejme...:D

lola 19

adelaide, nechceli nám dať moc jesť, že bude mi zle.. ja som si musela vypýtať, a dali mi jogurt a dva rožky..

lola 19

ahojte babulky, maria, zajtra sa drž a hlavne nech všetko dobra dopadne a si spokojná!! adelaide, ty v sobotu :) nak moč nepotrebuješ..

adelaide

a este nejake jedlo planujem si vziat. co by ste doporucili do PK IEM okrem tej spominanej coly? a sladkosti..nejake jablko..celozrnuu zemlu..nieco lahke..zdrave..hm?
este raz - oni mi daju najest ked budem chciet alebo ako to je? dakujem a sory ze otravujeeeem tolkooo

maria1113

no adelaide, ja som mala tiež si pamätám až také tvrdé a tiež menej kíl. Volala som di siklienky a overovala som si, či už je to všetko na poriadku. Ako si to vyriešila s odvozom, pôjde ocino, alebo si vymyslela niečo iné?