Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

baby a aj vy ste mali na papieri pre obvodnu pisane ze augmentacna mammaplastika,teda urcite,pytali sa vas nieco niekto? :D

maria1113

lola19, však ani ja som ho nemala na papieri a ani rng hrudníka, ale musela som si to dodatočne spraviť a požiadať obvodnú o žiadanku na rng.

silviklh

maria,ja to mam cca 35 km :-) a mysli mto tak,ze ak by nahodou so mnebrala HAK a ak by bol daky termin napr.v PK o tri mesiace skor,aj tak by som nesla :-) kvoli tomu cestovaniu.

cayman

adelaide drzim Ti palce aby si vsetko zvladla :))) ja som poslednu noc bola asi az tak mimo, ze som nic necitila. ani nervozitu nic-uplne jak vygumovana a to som sa bala ze nezaspim od nervov:)bude to dobre uvidis, trosku ta nadopuju liecikmi tak bolest sa nedostavi a kazdym dnom to bude lepsie a lepsie. ja ked to zhodnotim tak na 4 den som uz bola zotavena a na 6 soferovala. dnes idem na vyber stichov tak sa tesim ze konecne si ich zbadam.

mondan

martinka54
takže nakoniec vyhrala narkóza?:-)Držím ti prsty, hlavne nech už to máš za sebou. Bože ako ti závidíííím...ale v dobrom slova zmysle:-))