Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

cayman ja mam deti 2-4-6 rocne...cize peklo :o)) ten 6 rocny by sa uz staral aj so 4 rocnym ale ta 2rocna sa vlaaaaci na rukaaaaach a ta podobne.
hlvane sa i nechystam nic hovorit aj ed si to urcite vsimnu...ten 6 rocny sa pytal uz davnejsie kde ja mam didiky a ten 4rocny zadrel ze "asi si mamaina vyrastla na chlapca ked ti nenarastli"..tak a ze deti nerozumeju. hm. a tvoji caymman surodenci vedeli o co ide ?:o)))))))
co ste si baby vymysleli pred detmi? ja im to raz poviem ale teraz? ved to nechapu..a budu to roztrubovat po skolke

cayman

Lius
az o piatej idem na vyber stehov. ale ak mi dovoli uz davat dole podprdu tak hned fotim :) ja sa tak bojim, ze za cely cas som si ju neodopla :)

Lia86

Mondan,

Prosim ta, mohla by si mi dat na teba maila alebo mi napisat na Levica7@centrum.sk? Chcela by som sa ta nieco spytat. Ak by si nahodou napisala na moj mail, daj vediet, bo nan casto nechodim... Dakujem:)

cayman

neviem ako mas stare deti, ale ja mam surodencov 8 a 12r. a ti ma uuuplne rozmaznavali. sestra mi robila jedlo, maly mi napraval vankus,obruskami ma umyvali. fakt super mat male deti :))) inak sranda je, ze ja uz si vobec nepamatam ako to bolelo a to som po opke len 2 tyzdne. ale pamatam ako som si nadavala :)))

cayman

adelaide drzala som sa toho, ze kazdy den robit pokroky a nelutovat sa. preto aj hned prvy den po opke som si umyla zuby na druhy sa naucila lepsie vstavat z postele, sama si nalievat pitie-to bolo riadne tazke :) na treti som nakupovala a na stvrty konecne umyla vlasy :) sama!
vsetko som ale robila pomaly a opatrne, aby som nieco nepokazila.

adelaide

silvikh to ti moz ebyt uuuplne ale uuuplne jedno. skus sa odosobnit a fakkt si neodcerpavaj takto energiu. ja som to tiez najskor riesila, ale uz som tak dozrela ze hrdo si za tym stojim.

lola dakujem. dobre ved jogurt by potesil. a moc netreba super.

cayman dakujem - ja az v sobotu. prosim prosim odfot sa a posli nam fotecky..ozaj baby kkedy sa ide na stehy ked budem v sobotu v PK operovana? na ten dalsi utorok to vychadza? a tusim poobedne hodiny..? mozno staci ked si muz vezme poldna dovolenky a pojdeme do BB.
cayman na teba myslim ako si to zosumarizovala, ako si skapinala prve 2 dni a 6ty den soferovala..nechapem..ale potrebovala by som byt co najskor fit..kvoli detom

silviklh

maria,mam to aj v papieroch,aj mi to hovorili,ze vysadit HAk... :-/ mesiac pred operaciou..uz s atesim,ako potom zase budem utekat ku gynde,aby mi pichla...lebo ja ju beriem kvoli tomu tu HAK...

ja sa len boji mblbych poznamok,otazok typu ze-a jeziiis ,a naco,ved mate pekne prsia (pritom mi ich nikdy nevideli) a ked tam uvidia ze spicka nosa,tak to budu tiez reci,lebo ja mam normal nos,ale mne sa nepaci...fakt sa na to netesim.asi im poviem,to je moja vec a hovoto!