Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Keby tie ktoré sú tu 1x napísali, chystam sa na opku, chcem ísť k DR xy. A potom pre porovnanie si pozriem ako vyzerá veľkosť akú chcem cca. Ale nie. Kde je galéria????:-(

xexenka

mimuska 85

urcite sa neboj, ten stres ti nepomoze. ja sa mozem povazovat za naj srala :D a den po opke som bola na prechadzke :D jedine co mi vadilo ranné vstavanie z postele, kedy som mala stuhnute svaly, inak pohoda ;)

drzim palce

barbora10

mimuska

zvladnes to.ako nemozem povedat,ze mna to nebolelo,ale to len prve dni a potom je to stale lepsie a lepsie.ja som si uz 4 den vravela,ze to za to stalo:)

mimuska 85

tak to ti zavidim...ale v dobrom :-) ja idem buducu stredu...sa tesim,ale mam aj strach...este som nebola na žiadnej operacii a aneviem co ma caka :-(

barbora10

silviklh

samozrejme,ze je normalne,ze dievcata ktore maju pred operaciou zaujima aj nejake foto prace doktora ku ktoremu sa chystaju.ale niekto sem pride prvykrat a hned kde je galeria???

barbora10

mimuska

a preto keby teraz napises,ako sa dostat ku galerii,tak to nikomu nepride zvlastne,lebo je jasne,ze ta nezaujima len galeria a fotky nasich prs.ale casto napisu dievcata,ktore prispeju len raz a zaujima ich len galeria a potom uz nikdy nenapisu.