Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

caute, na velkost pooperacnej by som sa velmi nezameriavala, ja som mala napr. pooperacnu velkost 70A a teraz mam prska 70C. dr. to navrhuje v zavislosti od obvodu pod prsiami..

Nelina27

nameral mi 75 pod prsiami, to mas asi aj ty, ked mas rozmer 75D, to cislo znamena obvod pod prsiami a pismeno velkost kosika
o mesich si neuvazovala, ci dr. navrhol toto?

kleopatra4589

Prepacte dievcata.

barbora10

Mas pravdu, to by ma nenapadlo..

Nela111

Dakujem :) Juj, to ja neviem kolko som mala cm.. ale podprsenku som nosila 70A, teraz mam 70C. Ano, bola som u Cervena a som nadmieru spokojna.. :) Ty si uz po opke?? alebo pred??

Nelina27

mimuska ja sa uz tiez neviem dockat, isla by som aj zajtra keby sa dalo, ja este 2 mesiace cakam... inak sranda ze mne napisal pooperacnu 75C, aj vahal, najprv vyisal 75D ale potom to prepisal na C, vraj bude taka tesnejsia a prsia sa mi ani nehnu pod nou, no dufam ze budem moct aspon dychat:-))) aj ked ja este stale vazne uvazujem o mensich 320 ml, asi by mi stacilo...

xexenka

mimuska 85

ja som sla mesiac po konzultacii, tak to vse necakane prislo. ale som rada :)

urcite ano, ved su to doktori

mimuska 85

nelina 27 neskor si dam...ano anatomy budem mať a podprsenka 75D už sa neviem dockat,sa tesim...len keby ma už uspali doma :-)