Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

mimuska 85

ja som tam bola s priatelom ale nepustia tam nikoho, aspon som to tak pochopila, bo ked prisiel na druhy den pre mna, tak mu kazali cakat ma pri vítahu, tak neviem ci to je povolene aby prisla navsteva na izbu (myslim Novamed)

Nela111

korki, to bol dobry navrh - tiez by som rada vedela aka je spokojnost a skusenosti bab, ktore boli na opke pred rokom, dvoma, a viac. A super by bolo aj vidiet aktualne fotky, ze ako velmi (ci malo) sa prsia casom menia.

Nelina27

ano korki, super napad, keby sa nam niektore baby ozvali po dlhsom case...
inak toho sa aj ja trochu bojim, za ako dlho sa vratim spat k zumbe, aj tam sa dost skace, aby som novym prskam nejako neublizila:-)
mimuska, ja mam prsia velkost medzi 1-2 a podrpsenky nosim 75B, som galerke kebyze sa tam mas ako kuknut

korki

mimuska, to mas super podporu. no aj ja by som chcela zobrat svojho, ale ako to je potom. on moze byt cely cas na izbe? ako to je vlastne s rodinnymi prislusnikmi v novamede alebo v pk???

korki

ahojte. veru, tie nove do tej galerky len tak lahko nevpuste... uz v teme "ziadne prisa" snoria ludia, ktori tomu nerozumeju, ani temu nepochopili a buzeruju vsetko co poviem, teda co napisem, len preto, ze si idem dat urobit silikony...

ja som sa tiez az na taky treti den od zaciatku prispievania opytala na galerku, ale ja som najskor vsetko o sebe vyklopila a potom som sa podla galerky zacala rozhodovat, ze ktory doktor a pod. a teraz som vdaka vam mudra, ze dr. bude na konzultacke len zirat a urcite ma hned odhali, ze som odtialto...chichi

inak este by som bola rada, keby mi tie, co uz mate povoleny neobmedzeny pohyb po opke, ze ako je to so skakanim. lebo ja robim hi aerobic a taebo a dost sa tam skace, tak sa bojim, aby mi tie silikony nevyskocili, chi chi... no ale asi ich budemmusiet riadne schovat do sportovej podprdy a hadam by sa nemalo nic stat...???

a bola by som rada, keby je tu viac prispievateliek, ktore su uz davnejsie po opke, aj viac ako rok, dva, ze ci su stale spokojne. lebo po dvoch rokoch sa tu objavila fifibb s problemom, tak by ma zaujimalo, ze ako ostatne. nemohli by sme livke na pisat, ze nech ich mailikmi vyzve, nech sa nam tu ozvu a nieco nove napisu, a teda aj fotocky by mohli dat,niektore tam dali len cerstvo po opke a potom uz nic...
co vy na to???

xexenka

mimuska 85

kedze som plakala tak skor ona mi rozpravala a utesovala ma a utierala slzy :) ale pamatam si ze mi vravela ako to budem citit a pak som uz zaspala

Nela111

kleopatra4589 - Fakt 70A si mala? Ja by som povedala, ze vacsie. Ja som pred, povedala by som, ze v stadiu zvazovania.. hlavne ked Cerven ma v BB terminy az na jesen, a to sa vtedy nemozem uvolnit z prace na mesiac. (Ja som taky posero, ze by som 3-4 tyzdne zotavovania urcite potrebovala, lebo aj zo spania na chrbte, co pre mna by znamenalo ziadne spanie, by som bola hotova a neschopna v praci fungovat, myslim si.)