ahojte. veru, tie nove do tej galerky len tak lahko nevpuste... uz v teme "ziadne prisa" snoria ludia, ktori tomu nerozumeju, ani temu nepochopili a buzeruju vsetko co poviem, teda co napisem, len preto, ze si idem dat urobit silikony...
ja som sa tiez az na taky treti den od zaciatku prispievania opytala na galerku, ale ja som najskor vsetko o sebe vyklopila a potom som sa podla galerky zacala rozhodovat, ze ktory doktor a pod. a teraz som vdaka vam mudra, ze dr. bude na konzultacke len zirat a urcite ma hned odhali, ze som odtialto...chichi
inak este by som bola rada, keby mi tie, co uz mate povoleny neobmedzeny pohyb po opke, ze ako je to so skakanim. lebo ja robim hi aerobic a taebo a dost sa tam skace, tak sa bojim, aby mi tie silikony nevyskocili, chi chi... no ale asi ich budemmusiet riadne schovat do sportovej podprdy a hadam by sa nemalo nic stat...???
a bola by som rada, keby je tu viac prispievateliek, ktore su uz davnejsie po opke, aj viac ako rok, dva, ze ci su stale spokojne. lebo po dvoch rokoch sa tu objavila fifibb s problemom, tak by ma zaujimalo, ze ako ostatne. nemohli by sme livke na pisat, ze nech ich mailikmi vyzve, nech sa nam tu ozvu a nieco nove napisu, a teda aj fotocky by mohli dat,niektore tam dali len cerstvo po opke a potom uz nic...
co vy na to???