Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Lubs
ja mám 159cm a 48kg, pod prsiami 70cm a mne doktor navrhol aj tak spravil 330ml vysoký profil,pozri v galérke. Som spokojná s tou veľkosťou. Ty už máš detičky?

silviklh

korki,ta katulik ma 38 rokov a ma 36kil,ma anorexiu.

lubs,asi áno,pojdem do tych 375ml,nieje tam velky rozdiel s tymi 350,samozrejme mam predstavu taku,ze budu velke,pekne,pri sebe,s ciarkou,aj ja chcem ciarku :D

alore,a dvala si si gulate,aky profil??kedy das fotky???

danka 0

Cayman, som rada že si spokojna :-) vyberanie stehov bolelo? Ale asi to netrvalo dlho, však? To až o 17:00 si bola na kontrole? On dovtedy operoval?

Nelina27

alore, prosim ta mozes pridat foto po opke do galerky? ja som velmi zvedava na tvojich 325 ml, ci by to aj mne nestacilo, aj ked ja nemam zdaleka taku vysku ako ty... tak neviem, ja viem ze Cerven to ma super v oku ale ja tiez nechcem aby to bolo zrejme kazdemu na prvy pohlad ze mam vacsie prsia a este tym ze dost cvicim, ci mi nebudu trochu na obtiaz pri tom. predsa len tolko rokov som zila s lahkym hrudnikom:-)))

alore

lubs neviem ako si vysoka a ake mas miery ked sa rozhodujes medzi 285 a 320. Ja mam 325 zaklad som nemala ziaden (vid galerka) a spravilo mi to trojky 75C niektore 75D podprsenky. Su maximalne prirodzene a som velmi spokojna a priatel tiez. Aj k postave pasuju jak rit na serbel :) a to som riadne vysoka okolo 183 cm. Povodne som chcela 300 a Dr. Ceven mi navrhol ze min 325-350 tak sme sa dohodli na kompromise tych 325. Ja som zohladnovala aj to ze chodim do skoly aby si to nik nevsimol a chcela som ich pri sebe pekne a nepaci sa mi ked presahuju telo do stran a aj preto mensie lebo planujem babatko po skole a myslim si ze mensie nepodlahu tak gravitacii a kojeniu. A vyslo mi to na jedniku. Dakujem pan doktor :) Este aj na kontrole povedal ze dobre ze sme dali 325 ze mam tenku kozu a pevnu.

cayman

flow
bohuzial svoje miery neviem. nikdy som sa nemerala a co ma on zmeral to som zabudla. ale spytaj sa Lia 86. mame rovnake miery od postavy az po prsia :)

cayman

Lubs
nechaj to na nasho doktorka. ja som chcela pidi prsia ale on ani pocut kvoli mojej postave a poviem Ti, ze som maximalne spokojna a strasne strasne stastna.
mne dal na vyber 375,410 a 450. ja som mu povedala ze chcem 375 a 450 nech ani neobjednava. samo ze ju objednal, ale v den opky som mu povedala ze pocas opky nech sa rozhodne co bude lepsie ale 450 nech ani neskusa. Dal mi teda 410,ale vies ako som spokojna :))) treba mu povedat svoju predstavu.