Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

maxim,moje miery su (asi sa ide od hora? :D ) 80-61-91 ,mam 169 cm a 50 kg.ja mam asi len polky.
na opku idem az 15.6.
vsak aj ja dufam,ze nebudu male .P

barbora10

ako napriklad marketa1.ani ste nevedeli,ze to bol chlap s ceska.netreba hned pisat ako sa dostat ku galerii,lebo niekomu ide len o to.

kleopatra4589

leabea, barborka1

Ak sa chcete dostat do galerie, musite poslat najprv fotky svojich prs na e.uhrinova@gmail.com, nasledne Vam Livka vytvori Vas album a posle Vam link do galerky..

kleopatra4589

leabea, barborka1

Ak sa chcete dostat do galerie, musite poslat najprv fotky svojich prs na e.uhrinova@gmail.com, nasledne Vam Livka vytvori Vas album a posle Vam link do galerky..

maxim3113

slivik
ake mas tie miery?? myslim vysku a vahu?? ja mam 171cm a 58 kg a idem mat tiez 375 ale anatomy a zaklad mam asi 1 a ´polky ;-) dufam ze nebudu male .. a kedy ides na opkuk??