Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

silvik lubs davala som si gulate a stredny profil ten mi hned pan doktor povedal jak som sa vyzliekla :) o vysokom ani rec nepadla aj som bola rada chcela som stredny lebo mam prepadnuty hrudnik co teraz vobec nevidno a tym ze su implantaty sirsie prsia mam krasne pri sebe aj bez podprsenky a v podprsenke brutalna ciarka medzi prskami co zboznujem :) podla mna stredny je taky prirodzeny prsia nejdu tak moc dopredu z boku a spredu mam krasny plny dekolt ale to neznamena ze sa mi nepaci aj vysoky na niekom vyzera pekne ale mne by nesadol a mala by som prsia daleko od seba s prepadnutou medzerou a fotky hore bez do galerky nechcem davat je to lahko zneuzitelne,tak vas asi sklamem :(

adelaide

silvikh ja aj ked si objimem tak nic:o)
ale mne dr hovoril ze budu pre sebe..co ja som dost zvedava..hm.
len sa bojim aby som nebola nejaky "nevydareny kus"...predsalen doktor je tiez len clovek..a ked to ma taku pasovu vyrobu..aby som sa proste "podarila"...

silviklh

mňa tak rozosmievajú tie vaše čiarky (v dobrom) ,ale už sa jej ani ja neviem dočkať :D teraz si ju môžem len vyrobiť,že si objímem plecia :D

kleopatra4589

cayman

:) Vlastne, ked sa tak nad tym zamyslam.. scasti mas aj pravdu :)Dvojnasobne ich urcite nemam, ale dost velke sa javia na mojej postave.. ale ked ich tak mam na hrudi, tak sa mi az take velke nezdaju :/ vsetko vnimam len podla fotiek... A prsia som nejake mala, ale nebolo to zase bohvieco, k ciarke som dosla len s pouzitim podprsenky- podotykam k jemnej ciarke.. teraz to ide aj bez.. ale vie to teda riadne potesit-ta ciarka :))A mysli, ze si dobre urobila, ked si pocuvla doktora.. ked uz prsia za take prachy, tak priadne!

lubs

Tebe som uz raz ohladom toho pisala :) ze mame pomaly rovnake postavy, len ja som v trosililinku mensom vydani.. :) Tak nad tymi 285 ani neuvazuj..a uvidis, ze budes MAXIMALNE spokojna... Ja som sa tiez pred opko bala, najprv som chcela co najmensie, potom ma z dna na den napadlo, ze aj vacsie by som mohla.. a nakoniec som si povedala, ze to necham na doktora.. on vie, co ti nuka.. :)