Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

mimuska, to je ta ista velkost co dr. cerven navrhol aj mne, cize anatomy budes mat predpokladam... nemohla by si dat svoju fotecku do galerky? tebe poslu heslo hned:-)))
pooperacnu podprsenku ti aku velkost navrhol?

mimuska 85

tak si sa aspon pred nestresovala :-) ako ja teraz...no tak to dufam,že mne tu oblbovacku daju...ja mam v papieroch od internej napisane že prevencia proti tromboembolii,tak mi hadam nieco daju...

xexenka

mimuska 85

tak to mas na skok :)
ja som to rano zle znasala, nakolko mi tam robili este aj predoperacne, isla som na uvolneny termin, inak by som sla az zajtra :D
ja mam strach z krvi, tak to ma tak vystrasilo a pak mi zabudli dat oblbovaciu tabletku, tak som sla v plnom vedomi na salu, a to nespravilo dobrotu, a zacala som plakat :/ tak ma sestricky utesovali.
su velmi zlate :)

Nelina27

barborka10, flow mate pravdu podla mna, netreba davat na prvy raz nikomu kontakt na galeriu
alore a nemohla by si aspon mne poslat fotky na mail? ja idem tiez k Cervenovi na tu istu velkost ako ty, rada by som mala predstavu... ak mozes sabovanela@post.sk
vdaka
mimuska, stracam prehlad, ak mozes zopakovat, kam ides na opku a co ti idu davat?

Nela111

kleopatra4589 - ty si mala pred opkou aku velkost? (podprsenky, cm pod prskami a cez) Mne sa tvoje pacili aj pred.. a PO su samozrejme este krajsie. Tiez si bola u Cervena? (urcite sa to tu uz x-krat pisalo, len uz trochu stracam prehlad kto kde kedy bol ci bude) :-))

mimuska 85

aj ja idem k dr.červeňovi...ja byvam skoro pri novamede :-) a ked si tam rano dosla bolo to v pohode? nebala si sa? a davali vam aj nejake injekcie okrej tej oblbovacky ako prevenciu?