Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

mimuska 52 a 172 ??? toto ked citam taketo vahy..ty musis byt ako prutik. ja neviem schudnut na 65 (mam 69) a ty takto. som len o 7 cm vyssia. :o)

adelaide

caute
silvikh pytala som sa. povedal ze budu. ze tam bude mala medzera ale budu. ako ste rozoberali tie profily rozmyslam preco sa nedava castejsie stredny profil ked baby tak tuzia mat prsia pri sebe. skor by sato logicky dosiahlo nie?? hm.
a ja mam tiez pooperacnu 80C a skoro mi dal 80D...a tiez ze bude tesnejsia ale ze nevadi. Tak nechapem. ale ved vie co robi..
uz sa tesim ked maria doobeda napise..ak vobec..hadam do vecera sa ozve.
adnacosti vitaj. a preco nie si v tej galerii este..nechapem :o)

Nelina27

mimuska vazim 54-55 kg a meriam asi 169 cca ani neviem presne

vitaj adnavcosti, ty to mas teda tiez za par... :-)

AdnavCosti

mimuska 85 Idem do Euroclinics v Trnave, bude ma robit Dr. Marsal - toho tu baby nespominaju, tak verim, ze nerobi len perfektne nosy, ale aj prsia...

AdnavCosti

Livke som uz asi pred troma tyzdnami poslala "vsetko, co bolo treba", nevytvorila mi este album - pravdu povediac sa ani necudujem xixixi, ale teste sa po 17.2. !!! Vtedy by sa to malo udiat :-)

AdnavCosti

Konecne sa mi podarilo dostat aktivacny mail, citam vas uz asi mesiac...a som v myslienkach dnes spolu s vami pri Marii :-) hoci sme si doposial nevymenili ani riadok.