Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimuska 85

ale no až taký prutik som neni :-) ale dakujem...baby idem do postele,tak zajtra...pa pa dobrúúúúúúúúúúúú

Nelina27

inak ja som tie moje implose nikde nenasla na nete... neviete daco o nich? MATRIX TMM3 370 tusim niekto tu pisal ze ich tiez bude mat....

adelaide

vysoky profil 400vky je 12.2 siroky a 4.9cm vysoky... stredny profil je 13.7 a 4.2. jasne je to o polcenti menej dopredu ale nebolo by to krajsie keby boli viac pri sebe a nemuseli by mozno ist tak dopredu? ...dobra uvaha ked uz mam objednane implose ne :o)

AdnavCosti

Nela111 Vyska profilu je asi skor vec "vkusu" chirurga. Moj sa napr. dost zdrahal ist do vysokeho profilu, ze to podla neho nevyzera prirodzene... Tak som si nechala poradit, tak snad dobre.

AdnavCosti

adelaide tiez sa cudujem, preco nie som galerke, bolo by fajn vediet sa "potovnavt" s ostatnymi "cakatelkami" a vymienat si skusenosti a tak...
Teraz nosim slabu 75B, mam 34r. a som po jednom dietati, takze tie prsia su nic moc...
Rozhodli sme sa pre Mentor, anatom, 320ml...vam vacsinou daval eurosilikon, alebo?