Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Adro
ako si písala, chce to všetko svoj čas. Ja som po opke 2 mesiace a presne ako u teba ten ľavý prsník ako keby bol oneskorený o 2 týždne. Teraz už ale badať zmenu, už dostal rozum a odpúcha. Síce ešte niekedy v noci pobolieva, ale len troška.

xexenka

adro03

ahoj, ja som 10 tyzdnov po a stale mam lavy vacsi, vidno to na vrchu. aj ked to uz teraz nie je take strasne, mozno si to niekto ani nevsimne, ale uz by som chcela byt ok. kedze uz mozem normal spavat, nosit podprdu, rada by som ich mala rovnake. uz sa blizim ku koncu 3 mes tak sa mi to hadam upravi :/

ty mas este cas, ale uz to bude len odpuchat.

adro03

kleopatra 4589
ahoj videla som tvoje prska v galerke a tvoj lavy prsnik bil stale po 15 dnoch opuchnuty,prosim ta uz ti to odpuchlo? a kedy asi? ja som asi 23 po op a stale mam lavve prso opuchnute a tiez stale boli v noci a rano .mas krasne prska

adro03

bianca003
ahoj tak som 3 tyzdne po op a citim sa ok ,ale lavy prsnik mam stale opuchnuty a boli velmi rano ked vstavam a este taku hodinu potom.a tiez mi robi problem prava ruka pobolieva a v noci sa dvakrat prebudzam na bolesti prska a ruky, tu ruku som mala celu strpnutu po op mozno preto neviem.nemozem sa dockat,kedy prsnik odpuchne ,viem potrebuje to cas

ahojte baby
prosim Vas ako dlho vam odpuchovali prska po op.dikkkk

adelaide

ja tiez som tu od rana a dychtivo cakam na mariu...ale tak najskor asi na obed sa ozve...ktovie ako sa citi. MARIA VITAAAJ SPAT !!! :o)))

Livaa

baby nakolko mi doma nejde PC tak neviem pridavat fotecky do galerie. V praci nemam ten program nainstalovany,tak Vas poprosim o trpezlivost.
Vsetky fotecky dodatocne nahodim.
Novym babam pristu poslem, to nie je problem:)

dakujem

Lia86

Uz aj ja sa tesim na Mariine pocity:) Cely den som vcera na nu myslela, baby normalne tie opky prezivam s vami:))))

zuzkas

...tak mária si už určite videla prská ráno na kontrole a teraz pravdepodobne cestuje domov...som zvedavá na jej prvé pocity:-)

bianca003

Dobré ránko dievčatá :) dnes by mali pustit máriu, že? ja sem prídem až poobede :) ale som zvedavá velmi na jej pocity :)