Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

adro dakujem za info :o)
ja ze si este vyssia.
budu krasne uvidis. nemozu byt zle z toho zakkladu . uvidis !

xexenk a ty nevymslaj mas ich fakt pekne a v obleceni ten dekolt je uplne na odpadnutie !

adro03

adelaide
vyska 170,vaha 55kg,boky 90,pas 74,pod prsiami 75, prsia pred op 83 a teraz 92.dakujem ano mas pravdu zmenili sa uz je mensia medzera medzi nimi to je super.a dakujem

adelaide

adro prosim ta ty mas ake miery? vysku vahu prsia pas boky...mas to pekne ten den hned po...ved si ich odfot stale sa ti budu menit ako baby pisu..a ked boli predtym rovnake tak by mali byt aj teraz..

zajacik_006

Adro
tú podprdu som nosila poctivo 6 týždňov a potom len na noc a dávam si ju stále. V nej sa dobre cítim. V tých bradavkách som mala tiež rozdiel,ale teraz už nie. Je pravda,že tie prska sadajú fakt 3 až 6 mesiacov

adro03

zajacik 006
nemala si vyskovy rozdiel medzi bradavkami?ja mam tak 1cm a ten opuchnuty je aj vyssie zo spodu ,lebo ked dam normalnu podprsenku na den tak vidno ,ze je do sikma.ja uz nosim normalnu podprsenku cez den a tu po op len na noc ,tak mi odporucil doktor ako si ty nosila?

xexenka

adro03

to by sa malo upravit, pokial si nemala asymetriu.
ja uz to mam minimalne, ale citim ked ich chytim zvrchu ze lavy je vyssie-teda hadam to je ten opuch. lebo ja som si nevsimla ze by som mala asymetriu pred tym. ja mam zas problem, ze mam nizsie bradavky, a preto mi nevyzeraju prska pekne .(

adro03

xexenka
tak dufam ,ze sa ti to rychlo upravy a budes spokojna.ja viem ze mam cas ale troska to hneva a tym padom aj moja bradavka je vyssie asi tak o 1 cm ,tak asi to bude tym opuchom,dufam ze budeu v rovnakej vyske