Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

adelaide

dakujeeeeeem :) tak ale mohli byt pekne aj tak, bez oblecenia :) aj ked neplanujem ich niekam zverejnovat :DDD takze by mal aspon ten dekolt v oblecku stacit :)

a hlavne sa tes, ze uz to budes mat za sebou. podla mna je to cakanie najstrasnejsie. pak uz len budes cakat kedy sa budes obzerat vynovena v zrkadle. bolest je nic. ta rychlo zmyzne a potom uz ani nebudes vediet, aka bola :)

adro03

adelaide
tak to Ti drzim palceky a nicoho sa neobavaj vsetko to stoji zato potom sa uz budes len tesit,ja som na bolest uz zabudla .budu urcite krasne a tiez dakujem

maria1113

zuzka, ráno som si videla prsia, už pri prvom pohlade sa mi páčili, nie sú nejaké veľké, lebo som sa toho bála, aby to neboli nejaké bomby. Sestričky takisto nesmiem zabudnúť pochváliť, naozaj sa veľmi starajú, česť im. Mala som dve spolubývajúce, ktorým robil rez pod pazuchu, ale tie pociťovali väčší tlak na hrudi. Ja som vôbec tlak necítila.

maria1113

ahojte zlatíčka, tak už som doma, cesta domov bola hrozná cez šturec. Adelaide ztatko, nemusíš sa báť, dá sa to zvládnuť, ja ani nemám nejaké strašné bolesti, ani z narkkózy mi vôbec nebolo zle a sama som šla na záchod, ešte sestrička mi hovorila aká som čirepná. Pán doktor odkazuje, že v Novamede je možné prijímať návštevy.

korki

adelaide, nehnevaj ma!!! ja byt na tvojom mieste, tak sa tesim. ja to mam v nedohladne a ty uz len tri dni... hned by som menila. verim, ze stale zvazujes, ale ja len, aby si to videla z mojej stranky, chichi...drz sa...

uz sa tesim na mariin prvy prispevok, dufam, ze to nebudu same pip...

adelaide

adro ja za 3 dni..teraz v sobotu..dr. cerven..400 okruhle vysoky profil. ale dnes mam nejake zmiesane pocity zas..
no uz mi proste od leta z toho cakania trosku sibe.
a hlavne sa strasne bojim aby boli pekne... ze nebudu dost velke (ja som dost vysoka.180cm)) hadam prezijem len nech su pekne