Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

No super, Mária a už to máš aj ty pekne za sebou. Teraz sa len pekne šetri a teš sa z nových prsiek. Ja som na tretí deň skoro hory prenášala,tak dobre som sa cítila... A na 5 deň horúčky. Tak naozaj ak sa dá len tak poleškávaj, sem tam sa prejdi. Rýchle zotavovanie.

maria1113

mimuska, tebe som sľúbila že ti brnknem, skúsim podvečer.
Adelaide, už máš všetko pochystané? Hlavne sa snaž byť kľudná, zvladneš to v pohode neboj

maria1113

xexenka, no každý znáša bolesť ináč, ja som deň pred opkou dostala menzes, horšie by bolo keby som ho dostala teraz po opke, lebo pred menzesom som mala citlivé a naliate prsia a určite by ma aj viac boleli

xexenka

adro03

ved uz som si aj na ne zvykla, su ako "ozajske moje" :)))

maria1113

kazda to inak znasa, ty si jedna z tych, kt.to maju lahsie. mozes byt rada, ked som citala, ze niektore aj 2 tyzdne lezali v bolestiach, fuu :/

maria1113

xexenka , zuzka, ďakujem. No so vstávaním je to nepríjemné, ale ľavú stranu mám menej bolestivejšiu, tak nejako to zvládnem. Ja som ani sama včera nechcela tomu veriť aká som bola kľudná, úplne v pohode.

adro03

xexenka
prave som teraz pozerala tvoje prska a su velmi pekne tak sa netrap a aj tak vsetky ich mame az po op este krajsie.

xexenka

maria1113

vitaj :) ja som bola na tom asi rovnako, sama na WC, sama som sa obliekala a sla som aj na prechadzku :) len vstavanie z postele rano je horsie, inak ok. ani tablet na bolest som nebrala.

teraz sa len setri, aby bolo vsetko v poriadku s prskami