Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

maria nakolko dokazes ovladat ruky? do akej vysky ich das..ake cinnosti urobis?a hej dakujem..budem kludna..snazim sa

barborka nechce sati vyjadrit k tym profilom? necitala si to? preco sa nedava castejsie stredny..aby boli prsia blizsie pri sebe...tym ze pri strednom su implantaty sirsie...

barbora10

maria

pripajam sa k dievcatam.drzkaj sa:)

kkleopatra

prislo sa na to na omlazeni.a ak to aj nebol chlap,tak nejaka chora,uchylna zena.mna si tiez vyhladala na FB,cez omlazko a stale otravovala,nedalo sa jej zbavit.chcela aby som jej posielala fotky,kde som naha.niekto pisal,ze to je chlap,neviem isto,ale zarucene ten clovek nebol vporiadku!ako zistila,ze dievcata na nu prichadzaju,vyparila sa.a mozno aj nie,len obtazuje pod inym nickom.takze dievcata davajte na takychto ludi bacha.

a zaujimave,ze ani tieto dve sa uz neozvali.zrejme sa na operaciu nechystali a boli len zvedave na fotky.

maria1113

adelaide, ja som išla na rad ako druhá, ani "náladovka" mi nezabrala, všetko si pamätám, aj keď som už bola na sále a pichali mi anestézu a potom ten plyn. Potom som sa už už prebrala na izbe, ale nemala som taký strašný tlak na hrudi, ako niektoré baby. Ty už buď len kľudná a teš sa, lebo to pomáha.

adelaide

mariaaaa supeeeeer zlaticko vitaj !!ja osm vedela ze ty sa taktoozves pohodovo. uplna pohoda z teba ide. super.

baby dakujem. korki- hehe. viem !! nic mi nehovor. ja som pred 2 a pol mesiacmi sedela s lolou a cheri na izbe a zaaavidela ze uz aj ja chcem..ale ved sama uvidis vsetky pocity sa v tebe premiesaju od konzultacie po opku. stastne tie ktore tolko necakaali.
ALE ZAS cakanie ma svoje caro v tom ze naozaj to vo mne dozrelo natolko ze som si ISTAAA ZE ICH VELMI CHCEM.. pred rokom som o tom len zacala uvazovat. a ja vacsinou konam nahle bez rozmyslania tak toto bolo pre mna dobre.

maria takze bolest sa da. no ja som zvedavaaa..a kedy si isla na rad? kolkata si bola?

kleopatra4589

andro003

Dakujem :) Tak opuch som mala asi taky mesiac, mozno aj viac... velmi som to nesledovala.. az ked som sa po dvoch mesiach odfotila znovu, tak som si vsimla, ze zmizol.. Inac, taktiez som mala vyskovy rozdiel medzi bradavkami- zjavne to bolo z toho opuchu, kdze to jedno prso mi slo viac dohora.. a ako nahle opuch zmizol, pekne sa to upravilo.. takze treba len trosku trpezlivosti.. :)

maria1113

Gratulujem!!! Len sa opatruj, nech si co najkor maximalne fit.. a len co to bude mozne- sup sup fotky, nech sa aj my pokochame.. :)

korki

maria, vitaj moja!!! tak uz aj tebe budem trosku zavidiet... a hlavne, som myslela, ze budes stonat a ty si tu aka vesela... a vyrovnana... super, tesim sa s tebou...