Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kylie89

adelaide

a ty si na tom ako?
za 3 dni ides na OP?
kam a komu?
:) tak sa teeees:)
ja som sa najviac, som sa nevedela dockat uz na nove prsicka:)
kludne by som sla na OP znovu:) aj 10krat:))) dr. a anesteziolog najzlatsi na svete:) aj sestricky super:)

adelaide

no tak super. nove je stale nieco..pribudaju nove babenky a my cakatelky stale cakame. ale ja uz len 3 dni.a dockam sa.
tak sa tesime na fotku..ja teda strasne.

baby su spokone velmi a niektore menej..ale vacsinou sa tesia

Kylie89

adelaide:)

no ked pridem domov, tak vylovim z notebooku dake foto a poslem:)

no spokojna som:)nedala by som ich ani za nic:) paradne su:)
ja som sa s nimi zzila uz hned, od prvej chvile prebudenia:))

teraz pusu si chcem dat este spravit:))
a mozno aj nos:D

vsak kam investovat, ked nie do seba:)
ked sa mozem zdokonalit, preco nie;)

a co nove na fore? vsetky kocky zvladli OP? vsetky su spokojne ? neda sa to vsetko dozadu precitat:) to by som tu sedela asi mesiac vkuse:))

Kylie89

adelaide:)

no ked pridem domov, tak vylovim z notebooku dake foto a poslem:)

no spokojna som:)nedala by som ich ani za nic:) paradne su:)
ja som sa s nimi zzila uz hned, od prvej chvile prebudenia:))

teraz pusu si chcem dat este spravit:))
a mozno aj nos:D

vsak kam investovat, ked nie do seba:)
ked sa mozem zdokonalit, preco nie;)

a co nove na fore? vsetky kocky zvladli OP? vsetky su spokojne ? neda sa to vsetko dozadu precitat:) to by som tu sedela asi mesiac vkuse:))

maria1113

adelaide, ja som sa ráno v pohode namaľovala, spravím si aj vrkoč, aj čaj, takže zatiaľ v pohode. Všetky baby mali okrúhle pod sval, len ja jediná som mala rez spod prska.

barbora10

adelaide

tak to vie najlepsie doktor aky profil zvolit.ak vsak pacientka trva na tom,ze chce stredny a je to mozne,tak dotkor s tym urcite nema problem.

adelaide

KYLIEEEEE ze zhanali, to si pis ze zhanali :o)..na teba som myslela dost casto po tom ako si nedala okrem tej podprsenkovej fotky ziandu inu !! :o))

PROSIME SI FOTO tych tvojich 400viek (vidis ako si pamatam?) a ako sa citis..ako si sa zzila s prskami..atd..vsetko ok? krasne su co ? :o)