Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kylie89

no ja vazim tak nejak okolo 54 s prsiami, cize 53,2 bez nich:)

boky mam 90, pas 60, a cez prsia mam asi 86, predtym som mala 80 .. ja mam aj uzky hrudnik dost:) ..

Kylie89

adelaide

:)) ale ked sa hram s chlapmi co vyzvedaju, tak poviem, ze svoje:) alebo, ze najdi jazvu:D hahah:)) lebo na dotyk ten silikon necitis a su makucke ako svoje:) .. ale inak priznam, vsak sa nemam za co hanbit:) ale moc sa ma nepytaju:) fakt to neni az tak vidno, ani citit:) uplne prirodzene su:)

alebo, ze photoshop alebo tabletky:)) hahah:) aj take obcas supnem;)

Tak sa tesim s tebooou:) uz nech mas prsiiicka:)

Kylie89

flow333

ako mi radili vsetky baby:

Chod, nech ti da najvacsie ake sa daju:) nebud blazen, budes lutovat!
a tak najviac boli 400max, a tak ich mam:)
najskor som chcela 280, bo som sa bala, nech nie su moc velke, nech nevyzeram ako silikonova barbina, ale vobec nie, najdokonalejsie mi sedia:)

adelaide

no vtedy ma prekvapilo ze ako si presne vedela co chces. tak vidis ku svojej spokojnosti nakoniec. vacsinou sa babam maaali..a ani sa nedivim teda niekedy. videla som uz po operacii prsia kde bol taky maly rozdiel ze fakt naco.
no. ja tam budem v sobotu priste od rana az do nedele rana. cize kludne dojdi ! (volam sa lucia) vysoka..melir..ale vsak nejake vygrcane cudo bez makeupu pod perinou to budem ja. :o)
a co hovoris ludom. priznavas? ci zvlajues to na tabletky ako judiniova (a este nasa flow :o))) hehe)

Kylie89

flow333

ked si das 280, tak tam nemas az taky rozdiel,mozno cislo:)
400su podla mna take akurat:) tak o 2cisla vacsie:)
ale tak zalezi od toho ake ma kto predtym asi aj a tak;)
ja som mala A-B, a keby si dam 280, tak mam B-cko a tak si trieskam hlavu o stenu:) predtym som si myslela, ze 280, su skoro trojky, a 400 stvorky, ale to tak vobec neni:), ja mam s tymi 400kami - najkrajsie trojecky:)

Kylie89

adelaide
a kedy, v sobotu ides? ja tam idem v sobotu vecer na kontrolu a pusinu zistit a tak, tak ta mozem dojst kuknut na izbu:)
no su take akurat, ze este prirodzene vyzeraju, kto ma nepozna nepovie, ze su to silikony,vobec nevyzeraju a ani jazvu uz skoro vobec nevidno:) akurat obcas sa spytaju, ze taka chuda a take dokonale prsia?hmm:)
no ja by som zniesla kludne este vacsie, take 450ky, alebo aj 500vky, ale to uz by bolo asi velke, takto to je este take prirodzene, co mne treba, kedze modelkujem este;) noo, keby mi dal 280, tak to by bolo ako taak prirodzene, ze by si to asi nikto nevsimol, proste minimalna zmena, tak to naco ked uz, tak poriadna:) .. tak predtym som mala A-B, teraz mam C-D :)

adelaide

a este ma zaujima ci su ti prsia akurat alebo male..si pamatam ako ti chcel dat cerven 280 a ty ze maaalo. ze chces 400 .fakt sa neviem dockat fotky uz.
musia vyzerat na tebe super. este to super stihle telo k tomu.

adelaide

to som rada ze anesteziolog je najzlatsi na svete. :o) dufam ze tam bude ten isty.
idem tam kam ty ..PEZINOK, IEM, cerven. 400 okruhle vysoky pod pazuchou.
takze preto si ta tak dobre pamatam. :o)
no ja sa tesim STRASNE UZ. STRASNE .
uz minule leto s tou hrudnou kostou a na nej plavky som sa neskutocne tesila ze tie plavky vyhodim niekam.