Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kylie89

adelaide

..a tak kazdy ma aj iny hrudnik,ja naozaj uzunky, tak ja ich mam krasne pri sebe aj .. ked ma niekto sirsi hrudnik, tak ta medzera medzi, tak to spravi vacsi obvod, ked merias, mozno aj preto..:)

Kylie89

adelaide

tak rataj aj s tym, ze ked to mas pod sval, tak ten tlak, to ti splaskne ako to tlaci na ten silikon, takze ho to zmensi aj trosku.. neviem ake tam su miery na stranke, ze kolko to ma pridat 400vky,
mne hovoril dr., ze 400vky by mali byt do 90,91, ale urcite tolko nemam, mam take prsia ako som mala predtym s podprsenkou, tak teraz ich mam take bez podprdy.. moze byt tych 86, 87.. vsak ked dojdem dom, tak zmeram a napisem:)

Kylie89

adelaide

nie som teraz doma, nemam tu meter, ale musim odmerat:) vsak aj mne sa to zda nejake divne:)
ale naposledy ked ma merali v agency som mala 86, sa mi zda.. musim zmerat sama:)