Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kylie89

mimuska 85

hej spod pazuchy mam vysoky profil okruhle 400vky

a ty kolko ml si ides dat?

daj si najviac ako ti povie, ze sa da !:)
ja som bola dvakrat na konzultaci a volala som s panom dr milionkrat:) z 280,na 300, na 350, na 375 a nakoniec 400:) viac uz neslo na prvykrat:)

zuzkas

kylie to,že sú od seba mi nevadí,s tým som rátala,ale predstavovala som si ich trošku inak.myslela som,že budú rovnaké,čo niesu.keď som oblečená,tak rozdiel nevidieť,ale jedno ramienko na podprde si musím dávať na kratšie a keď mám tielko bez podprdy,tak tiež vidieť rozdiel.niesom vyslovene nespokojná,ale ani na 100% spokojná.pár dní po opke som bola z nich unesená a aj keď som videla malé rozdiely,tak som myslela,že to je opuchom,ale opuch zmyzol a rozdiely ostali.tak ale svoj účel to splnilo/myslím opka/,mám prsia a v plavkach vyzerajú dobre,aj v tričku,v šatách...bola som v bb.

adelaide

odvazim sa tvrdit ze kylie ked da foto do galerky chce asi znicit kleopatru a barboru :o)
myslim dokonalostou :o)))
ale tesim sa fakt ze si sa ozvala kylie.

Kylie89

mimuska 85

v Pezinku dr. Cerven, aj v BB robi.
v septembri som bola:) to ich mam 4 a pol mesiaca:) ..sa mi to nezda ani, akoby som ich mala cely zivot take:)))

Kylie89

zuzkas

no tak asi preto, ja som ich mala pekne a aj teraz ich mam pekne blizko.

a co niesi spokojna? kto ti ich robil?
musim kuk galerku, niesom teraz na svojom notebooku, som zabudla link:)) ked dojdem dom kuknem,aj foto poslem:)

mimuska 85

maria,tak ty to mas už za sebou,supeeer a gratulujeeeem,moc som na teba včera myslela:-)držkaj sa a volaj...som zvedavá