Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maxim3113

maria 113
jee a konecne niekto s rovnakym problemom ako caka aj mna ;-) ty si dostala den pred opkou menzes?? to aj mne takto vychadza takze vravis ze ziadny problem to je fakt super

maxim3113

maria 113
jeej gratulujem ´som rada ze ti sa tak dobre citis ja mam 2 tyzdne pred opkou a tvoj zdravotny stav mi len dodava na odvahe ;-) tak si len davaj pozor a tesime sa na foto :-)

maxim3113

slivik
jej tak ti si taka chuducka?? to budu velke prsia urcite na tebe super vyzerat.a to ti doktor hned navrhol 375?? ja mam len o 2 cm viac ako ty ale aj o 8 kg ;-) tak som zvedava .. ale ked Dr. vravel ze to budu D-ecka tak hadam az take male nebudu

Nelina27

ahoj Kylie, ja som tu z tych novsich, sa to super cita co pises, som rada ze si taka spokojna, doda to viacej odvahy nam cakatelkam:-) idem tiez k dr. cervenovi do PK o 2 mesiace, bude super ak sa ti podari pridat fotky do galerky, sme velmi zvedave
vsetky co ste po opke pisete, dajte si maximum co sa da:-) tak asi fakt dam tie vacsie co dr. navrhol a nebudem spekulovat
maria, je skvele ze sa tak dobre citis, prajem ti rychlu rekonvalescenciu
baby a kde robia tie pery s Aquamidom? je to zaujimave... ako napisala Kylie, nejlepsie je niekedy investovat do seba :-)))

bianca003

MáRIA vitaj speť a gratulujem ....no zvládaš to prfektne :)) dufam žeaj ja budem :)

Kylie89
jee no vitaj si tu nebola 100rokov...
ty už ani nevieš že si bola na OP :)
píšeš že ideš aj pusu zvečit a nemala si nahodou to mat naraz vtedy aj s tou OP?
ty si chcela ten Aquamid že? lebo ma to zaujímalo vtedy že či si si to dala a ako si spokojna lebo aj ja nad ním rozmýšlam

zajacik_006

Lubs
však kukni sa do galérky na moje prsia,myslím,že už ked máš odrodené neboj sa ísť do väčších. Ja som chcela hlavne pevné, nie veľké. Tak mi dr. navrhol 280ml vraj také dvojky. Ja som zamietla, že také nepodarené mám teraz v podprde a tak nakoniec sme sa zhodli na 330ml. Potom ked som tu dievčatá čítala a každá odporučala väčšie, tak som znova za dr. vycestovala, ale vraj na moju útlu postavu a na hrudi nič mi nechcel dať už viac, lebo by to vyzeralo vulgárne. A teraz som fakt spokojná. Tak neboj,si vyššia ako ja,daj viac.

zuzkas

kylie áno bradavky mám v rovnakej výške,ja som mala jednu bradavku viac do strany,tuk žiadny a aj kože tam bolo kúsok viac,tak asi je to tým.myslela som,že sa to spraví.

Kylie89

zuzkas

a bradavky mas narovnako? lebo mozno ti dal jedno prso vyssie a nizsie aby si nemala bradavky jak anteny kazdu inym smerom:D ..

v BB Cerven ta operoval?

mimuska 85

ja si davam 370ml...tak sme sa dohodli,hadam budem spokojna :-) a po prebudeni to moc bolelo? da sa to vydržať?