Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

adelaide

ja sa tu pocuram!!!ze nejake vygrcane cudo bez makeupu pod perinou to budem ja. :o)

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

AdnavCosti

Lia86 - pre mna osobne je prave ona TOP Velmi sa mi pacia tvoje prska, ale tebe urcite este viac, mozes byt max. spokojna :-)

AdnavCosti

Ahojte dievcata,
vcera som sa k vam pridala, kedze ma to cele caka 17.2. A mam straaaaasne mnozstvo otazok, napr. - teraz som zliezla po hodinke z elipticala - moja kazdodenna "droga"...Viem, ze je to individualne, ale myslite, ze tak po 3 tyzdnoch by som sa pomaly mohla vysplhat na stroj a zacat aj cvicit? Co by sa vlastne mohlo skomplikovat?
a na Mariu som myslela dnes aj ja - super, tesim sa s tebou :-)

Nela111

Kylie89
ty sa aka velmi stihla! :-o A prsia teda poriadne. Ale aj zaklad si mala pekny. Miery si uz spominala, no aka si vysoka? Tesim sa na tvoje nove fotky v galerke!

Adelaide
ty vtipalek! Ze "vygrcane cudo bez makeupu pod perinou".. Nech ti to dobre dopadne, drzim palce!

Nela111

Kylie89
ty sa aka velmi stihla! :-o A prsia teda poriadne. Ale aj zaklad si mala pekny. Miery si uz spominala, no aka si vysoka? Tesim sa na tvoje nove fotky v galerke!

Adelaide
ty vtipalek! Ze "vygrcane cudo bez makeupu pod perinou".. Nech ti to dobre dopadne, drzim palce!

danka 0

Cayman
kde si? :-). čo ti vravel dr pri kontrole? všetko OK? Inak ako dlho trvalo to vyberanie stehov? bolelo? Som rada že si spokojna, snaď to bude ok celý život.

b4rbie

lubs

jeeeeej ja idem 28.2 to by bolo uplne super, keby sme sa tam stretli...teda radsej si zaklopem nech mi to vyjde a budem zdrava....

daj vediet potom co ti povedal...

inak s tym obvodom to mame skoro rovnake, a je pravda ze si moc vyberat nemozeme. ja si natieram prsia kremom pre tehotne, a dufam, ze sa mi ta elasticita zlepsi a vojde tam ten vacsi...