Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

maria zaujimave ako to opisujes. no so zvedava na tu bolest.
baby ja som porodila 4400g dieta len tak "na hulvata"..bez epiduralky a to bola neskutocna bolest. Takze na tuto som ja zve-da-vaaa :o)

maria1113

adelaide, no prestavujem si to tak, že mi ju operie a ona sa rýchlo usuší, buď na radiátore, alebo fénom, ako to urobila zuzka. Jedna baba, čo bola som mnou na izbe mala zapálené hrdlo a zopeerovali ju.

adelaide

babulky diki.
maria myslis to tak ze si ju das dole a muz ti ju vyperie? a co zatial si das? alebo ako to myslis.
no to ma tesi ze aj vy takto predtym..teda ty zuzka. no aj lola tusim takto bola.
idem na ten cesnak teda. jablko s cesnakom to ma len zmiesat? to som este neskusala..ok :o)))
maria nesmrkam cez den..len rano tie nocne hlieny alebo co..proste som to drapla od deti..ale vacsinou odolam ty mmalym bacilom. do kelu ! ale ked horsie nebude hadam sa to spravi.
aky je vlastne dovod ze nemoze byt choroba- kvli tomu ze organizmus oslabi anesteza? alebo kvoli rekonvalescencii ze aby to telo zvladlo..alebo co presne

maria1113

adelaide, noc bola celkom fajn, ja totiž ani nemám nejaké bolesti, skôr ma bolí rebro, len keď vstávam z postele, tak mám pocit, akoby som mala vpredu dva balvany.

maria1113

adelaide, no ja som povedala mužovi, že keď príde( zajtra príde z práce), tak mi ju operie, nechcem tam ísť taká upotená.

zuzkas

adelaide oni sú na predpis,ja som ich mala od detskej lekárky a doplatok bol malý,neviem už koľko,ale stoja zato!!!

maria1113

adelaide, daj sa čím skôr do poriadku, lebo si neviem predstaviť, že v takom stave budeš smrkať. Skús ten zázvor. Ja som mala flector, ale mne to moc ani nezabralo. Tam ti sestričky dajú od bolesti ked už budeš po opke, ale mne to nezabralo, predsa je to čerstvá rana. Ja mám ešte tramal lieky, sestra mi zohnala od známej , ale to už patrí do skupiny opiátov, tak to nechcem ani užívať. Skús sa poliečiť.

zuzkas

adelaide to nás asi každú pred opkou chytí!aj ja som bola soplavá asi 3-4 dni pred,dávala som si cesnak na raňajky,obed,aj večeru:-))smrdela som ako tchor,ale pomohlo!takže pekne si sprav čajík,topinky s cesnakom,jabĺčko s cesnakom,mária písala tuším aj zázvor že pomáha.

adelaide

maria mj akamoska si kupila este jednu podprdu a veselo si ich premienala a este aj jazvy prepovala do stichov. ale to je taky extrem trochu ze :o)
ked si ich baby poslusne 10 dni nerozopnu. ale je to aj o tom kto sa ako poti..asi to bude zaberacka 10 dni nic.nesprchovat..nevyzliekat..