Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

zuzka ked si dam toto menu budem im tam v soboru este smrdiet aj pri operacii nie :o)
ved cesnak ide von vsetkymi pormi :o)

maria1113

neboj , dr. povedal, že lepšie to znášajú ženy, ktoré už rodili, lebo prsia sa kojením natiahnu, už nie sú také pevné, neboj nič! Určite to zvládneš, hlavne buď kľudná, nebudeš tam sama. My sme boli na izbe tri a išlo to veľmi rýchlo.

adelaide

MARIA taka som rada..ze to pises..o tom hrdle....uf tak nie som hadam v takom ohrozeni.
a ano vraj fenom je rychlo sucha.
skoda ze nemas este jednu.ale tak 60 eur..to si radsej kupis nejaku fesackejsiu potom nie.

zuzkas

adelaide tak ako na vianoce zahryzneš do jabĺčka,do cesnaku,môžeš si dať trošku medu na jablko,orech.ja to takto vždy kombinujem,keď na mňa niečo lezie,alebo už doliezlo...a hrianky len tak na sucho som si na panvici pikela a potom poškrábala cesnakom a bola to celkom mňamka:-)),len sa potom s mužom nebozkávaj a detičkám sa z blízka neprihováraj:-))