Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

adelaide keď im budeš smrdkať,tak ťa aspoň rýchlo zoperujú:-))tie výpary z cesnaku sí najhoršie ráno,ja mám také zlé trávenie a vtedy to najviac cítim.

adelaide

lii -dakujem.
predstav si ze vcera som sa horkou cokoladou a mandlami prejedla k nizsej vahe...takze nie kazda sladkost a tuk je zla :o) doporucujem. :o)

Lia86

Baby moje,

Vy ste take zlate, vcera vecer som si vas citala cez i-phone v posteli, tak som sa na vas smiala, tie vase hlasky na malovanie sa:)

Adelaide, zlatik, uz sa ti to blizi, posledny tyzden bez cici:))))

Torok, ja som uzivala ten Wobenzym, mne dost pomohol, zacala som davkou 10 tabliek 3krat denne, nic prijemne naraz zhltnut 10 tabliet, ale mne pomohol...

maria1113

zober si ústnu vodu, ja som ju používala, lebo zuby som si neumývala, ale včera večer som to už zvládla.

maria1113

no ja som ich dostala deň pred opkou, ale mala som ich slabé, teraz sú silnejšie, ale žiadna katastrofa, najhoršie je to s dvíhaním gatí hore dole.

adelaide

maria kramy uz koncia. svata pravda..mala so ich citlive..ubolene..bradavky ma boleli.au...teraz uz su ok. tiez som rada.
ty mas teraz? ako to zvladas?