Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria áno,aj ja som bola strašne mastná a to budeš ešte aspoň 2-3týždne,teda mne sa strašne tvár a hrudník mastil a pupáky sa mi vyhodili na hrudi.podprdu som prala a vysušila fénom.takže si mala v pohode noc,spala si poležiačky,či v polosede?torok ja som začala brať wobenzím,ale potom som ho hodila do šuflíka,necítila som žiadny účinok a nebavilo ma dávať si také množstvo tbl.

maria1113

aj ty si bola taká mastná? Ja som sa musela ráno poutierať obrúskami vpredu na hrudi, lebo som bola ako od oleja

maria1113

ahoj zuzka, spala som celkom dobre, ale ráno my trvalo, kým som sa pozbierala z postele. Ty si si prala podprdu kým si šla na štichy?

sya

adelaide no tesia tesia.. len lave ma semtam zaboli, neviem preco, ale hned to prejde.. teraz sa chysta segra, ta chce uplne malicke tak sa snazim najst nejake photo, len tazko najst obrazky s 200 max 250-260.. ja mam 300 a su pre nu uplne obrovske, jasne, ze pre mna nie.. hehe.. teba to kedy caka??