Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

sya stale to stoji 2200...to si videla asi zle. je to stale tak isto chvalabohu.
flow :o) tiez mam vsetky atributy nedobrych mihalnic..ani najzazracnejsia spirala ich nezachrani. nevadi. koho zaujimaju oci nie.

maria1113

maxim3113, neboj sa menzesu počas opky, práveže je dobré, že som ho dostala, prsia neboli také napäté ako pred menzesom, boli uvolnené, takže v pohode.
Lenka, ja som brala ten norethisteron minulý mesiac, ale neskoro som sa spamätala a nasadila som si ho , keď som už mala výtok, tak mi to ani vlastne nepomohlo, menzes mi teraz prišiel presne na termín

sya

kocky ktore sa chystate k dr. cervenovi kolko vas to stoji teraz?? mna to vyslo pred dvoma rokmi 2200, tak nejak.. no teraz sa chysta sestra a nasla som, ze od 3100 euri.. moze tak stat u dr.cervena?? prosim napiste.. vdaka.. :)

Flow333

Kylie89
jeeej krásna postava. Taká bola aj moja pred pôrodom. Ale akosi sa nedá vrátiť spať. Ale do leta to musím dať.

Flow333

Adelaide
odpadla som, že kapor!!!!!! Ja mám zas problém priesvitne mihalnice. Volam to že idem bez oči!!! Keď som nenamalovana

adelaide

ja zas hovorim ze ked si nenamalujem mihalnice ktore som dostala do vienka spolu s prsami ze ZIADNE tak vyzeram ako kapor. a vela krat idem takto kaprovito do lidlu nakupovat. a dufam vzdy ze nikoho nestretnem :o)
nevadi teraz budem kapor s trojkami prsami aspon!