Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

hm,tak preto som asi bola taká ubolená, ja som bez liekov nemohla byť!..ale len prvé 4 dni som si dávala tuším.

adelaide

BABY !
pomoc.
mam sopel. uz vcera to zacalo..a dnes rano som vysmrkala dobru hromadu. mam soplave dve deti tak asi od nich. inak som cely rok zdrava..jak naschval.
co by ste poradili ako sa pozbierat..volala som sestricke ze este mi zavola naspat..ze to povie doktorovi..akoze necitim sa byt uplne fit..ale teplotu ani hrdlo ma neboli.neporazi ma..
dufam ze to bude ok.
murphyho zakony funguju.

maria moja chcela som sa spytat aka bola noc a vidim ze to preberate.
davas si nieco od bolesti? inak v PK mi nepredpisu nic? ked ich tam poprosim? ja nic nemam zial nachystane..prinajhorsom znamy v lekarni to isti.

zuzkas

ja som si dávala tie tramal kvapky a ibalgin.tie tramal boli fakt dobré,z nich som takmer lietala:-)),až mi chýbali keď došli,vždy som sa nane tešila:-))

maria1113

tie dve baby, čo som mnou ležali mali väčšie bolesti ako ja, ale ony mali rez pod pazuchou a aj sestrička hovorila, že pri tomto reze majú ženy väčšie bolesti.

maria1113

dávala som si včera flector prášok, ale myslela som si, že to lepšie zaberie. Mám aj tramal lieky, ale to sú silné analgetiká, možno na noc si dám.

zuzkas

ja som spávala v polosede,lebo keď som bola chvílu na chrbte,tak som sa stále budila na bolesť hrudnika,chrbta a aj panva ma bolela.v polosede mi bolo dobre,ale po pár dňoch ma boleli päty a nohy od kolien dole.tie prvé dni sú také blbé,že všetko bolí,ale to ti rýchlo prejde a keď budeš 3-4týždne po,tak už budeš na boku...a aj mňa bolela hrudná kosť na jednej strane viac a strašný bol každý väčší nádych a o zakašlaní,alebo kýchnutí ani nehovorím...po týždni už ťa to bolieť nebude.

maria1113

spala som poležiačky, ale dneska budem radšej v polosede. Viac ako prsníky ma bolí pravé rebro, akoby som si ho narazila, aj sa mi tam už robí modrina.