Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adnavcosti ty máš kedy termín a kde?
Korki, presne tak, daj si každý deň pohárik červeného vínka, hlavne nedrž žiadnu dietu, lebo vtedy sa stráca veľa železa.

zuzkas

korki mne sestrička z novamedu napísala penzión Bella 048/4161107 malo by to byť hneď oproti novamedu cez cestu.aj ja som najprv plánovala ísť aj s mužom a malým.inak ak len s mužom bez detí,tak sa dá ubytovať aj v novamede.

korki

aha zuzkas, no ja planujem ist aj s muzom, tak ja potrebujem skor nejaky penzion alebo co... neviete o niecom pri novamede blizko?

korki

ahojte babule.
no maria, klobuk dolu
a adelaide a zuzkas, vy ste humoristky. tiez som sa nasmiala...

zuzkas, ty si tam niekde nocovala? lebo aj ja planujem den pred opkou tam prist a niekde prespat.

adnavcosti, aj ja som prilezitostna fajciarka, a tiez sa bojim, ci s tym nieco neskomplikujem. ale urcite ked uz budem mat pevny termin, tak nemam problem si pred opkou aj dva mesiace nezapalit. ale ja som taka koza, ze fajcim, ked aj niekto druhy, napr, idem s kamoskou fajciarkou na kavu, tak fajcim aj ja, ale ked idem s takou co nefajci, tak nefajcim ani ja... proste tuk tuk...

inak babule, poradte, ako si zabezpecit dobre predoperacne vysledky? ja sa toho bojim, ze dva tyzdne pred opkou sa dozviem, ze som chudokrvna alebo co. tak to som zazila pred 10 rokmi, tak uz nikdy viac... nemam si teraz dat urobit nejaky kontrolny odber z krvi aby mi priebezne zistili, co mi je? aj tej pecene sa bojim, lebo ja si vypijem sem tam. teraz s muzom frcime kazdy vecer na varenom vine, to vypijem aj tri deci. tak sa bojim, ci uz nepatrim do inej temy, pre alkoholikov...

AdnavCosti

Ahojte dievcata,
vidim, ze Maria uz "veselo fičí" na nete - tesim sa s tebou, skutocne si nam - cakatelkam - dodala odvahu tym, ako to zvladas. Klobuk dolu!
Ste niektora fajciarka? Ako a co s tym pred opkou? Samozrejme, idealne by bolo vykaslat sa na to uplne...aleeeee...aj to pride, verim.

Lia86

Adelaide,

Ja som bez jedla a pitia cakala az do pol druhej, kym som sla na salu. A to som od vecera nejedla. Ale dali mi infuzku, aby som nebola dehydrovana:)

zuzkas

adelaide presne tak,len zuby umyť a hotovo.v novamede mi ešte dali zapiť tbl.troškou vody.ja som rada,že som tam bola už od večera,aspoň som nemusela zavčasu vstávať a byť dlho hladná a smädná.vstala som 7:15 a už o pól som bola v bufete vyplatiť,okolo 8:15-8:30 som už bola na sále.neboj,zvládneš to!