Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide, podvečer sme dostali večeru, ako pre slona, takže skoro všetko išlo preč. Sestrička doniesla polievku a ryžu s omáčkou, naozaj to bolo dobré, len nežiadalo sa mi jesť.

maria1113

adelaide, ja som mala len malú športovú tašku na plece, nemala som pyžamo, lebo som musela mať až do druhého dňa tie sťahovacie pančuchy a na sebe len tú košeľu, ktorú som dostala keď ma prijímali, to mi stačilo. Colu som mala , ale nepotrebovala som ju, lebo mi nebolo zle, dali nám tam čaj a mala som niečo sladké so sebou. Ktosi spomínal, že v PK nedávajú tie pančuchy, tak to pyžamo možno budeš potrebovať. Tak nech to zajtra hlavne dobre dopadne, budem čakať, kedy sa ozveš a čo povieš.

cayman

maria
ak ta to potesi, ja som si ju uz neoprala 3 tyzden :))) a doky to chape, kedze mi ju nedovolil davat dole. posledny tyzden som sa zacala kremovat najmastnejsim kremom na svete, takze si vies prestavit ako ta podprda vyzera :)))

adelaide

maria to som spominala ja. teda to ze si vymienala kamoska podprdu. no ja cez den nesmrkam..len rano mam take ako ked chlapi smrkaju a chrachaju do umyvadla. :o)
no ja sa balim..ratam prachy ci mam dost..a idem zbalit deturence a seba. rozmyslam ci mi nestaci vacsia kazdodenna kabela. proste nebudem si brat asi nic vacsie..len pyzamove gate a zubnu kefku tam hodim a co viac...nejaku tycinku a hotovo. jedla si nieco? tu colu si pila?

maria1113

lola19, včera tu niekto spomínal, že nejaká si dokonca prala podprdu každý deňa a ešte si aj prelepovala jazvy, tak to je už naozaj dosť.

maria1113

lola19, jasné, nebudem vôbec, však mám obrúsky, tak sa utieram stále.
Pespra, však už je koniec januára, to ti bude rýchlo ubiehať.
Adelaide, no čo zlatko, ako si na tom? Ešte mám nádchu? Mne včera zabehla večer slina ked som ležala v posteli, no to bol horor, nemohla som si odkašlať, až slzy mi tiekli, som sa bála, aby nepraskli stehy.

lola 19

misel, tak to netuším ako to bude vyzerať, ked ti tie žlazy vyberú..a implantáty by tam nemoholi ísť? musíš sa opýtať dr..?

lola 19

maria, nie vobec som ju neprala, až po stehoch. nemala by sa ani rozopínať, nie to dávať dole. mne kamarátka priniesla menšiu podprdu lebo mi bola velká tá čo mi dali v pk, tak som si ju po 3 dnoch po opke vymienala a poviem ti, ledva som zvladla tých 15 sekund bez nej. aj tak som mala strach, či sa ničo nestalo. a aj dr. na to prišiel, že som ju mala dolu lebo som si dala opačne ten stahujúci pás..tak to vydrž! ja som ju mala tak špinavú, ešte aj paradajkou som ju pokvapkala :)