Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimuska 85

tak supeeer...ja mam tiež pomaly stres a vkuse sa napchavaam...mn to caka až v stredu,hadam všetko dobre dopadne...držim palce

adelaide

ahojte. mimuska uz mmi beha po rozume co budem potrebovat. teda zajtra doobeda sa balim...na obed odchadzam aj s detmi k nasim a odtial v sobotu rano uz ficim do PK. cize nic tu v byte nezabudnut.
lola pamatam ako si bola prechladnuta..no ja uz som celkom ok teda rovnako na tom..hadam sa to nezhorsi.
dost dnes tlacim sladkosti..je to forma stresu..to je moje cukor ked sa nieco ide diat...ale inak som kludna. maria to na mna preniesla.

zlatunka sestricka z novamedu mi volala nech sa prirodne liecim teda med citron orechy :o) uz sa na nich v sobotu tesim. su fakt skvely tim. 2x na mna tak dobre zaposobili...

lola 19

ahojte, maria gratulujéém k prskám..tú pooperačnú podprdu by si nemala prať, až po stehoch. ani nevieš ako sa ti tam niečo posunie..dá sa to vydržať..a dr. je na to zvyknutý :) adelaide, aj ja som tak ochorela pred op.,trvalo mi to dva dni, ale po opke ma bolelo hrdlo po tej intubácií. za dva dni budeš mať už prská!! :) myslím na teba..

korki

no babule diky za rady. fakt ste neskutocneeeeee. na vsetko mate pre mna odpoved....

ok, tak pri novamede bude ten penzion Bella a ked pojdem do PK??? tam je tiez nieco na jednu noc pred opkou??

no a pisali ste, ze ked som len s muzom, ze sa da aj v novamede? a to teda ako funguje?

diky a vecer si dam teda nazdravieeeee. a veru sa ja dam teda na to cervene, lebo z toho su tie krvinky...

martinka54

adnavkosti
dufam, ze som ti nepokazila nick. :-)
ja som fajcila den opkou normalne a ja teda vyfajcim 20 cigariet denne. dokonca mi anesteziologicka povedala, ze keby som to rano fakt nezvladala, ze jednu si mozem dat. no, nenadala som si radsej. s dychanim alebo s hlienami som nemala ziadne problemy :-)

zajacik_006

Babenky prestať fajčiť chce len pevnú voľu a tá nám asi chýba. Vyhovárať sa na stres a pod. donekonečna nejde. Náplaste a žuvačky určite nefungujú, máme to v rukách MY.