Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimuska 85

a berieš aj nieco od bolesti? jasne že sa tešim :-) už aj zajtra by som sla...len ma nejako nohy začali bolieť...:-(

maria1113

ahoj mimuska, mám sa celkom fajn, ráno bolo horšie, kým som to rozchodila. Tak o týždeň už budeš mať po tom, tešíš sa dúfam

lenkea

maria, tolko si cakala, tolko si platila..a teraz chces kvoli spotenej podprsenke riskovat, ze sa nieco pokazi?? dr.asi vie, preco kaze nedavat dole podprsenku.. mna sa dokonca pri vyberani stichov pytal, ci som si ju nahodou nedavala dole, ze zeny to velmi podcenuju.. a vydrzala som..ku koncu to bolo uz tazsie, ale dr.ma pochvalil, ze sa staviam k svojim novym prsiam zodpovedne.. tazko povedat, ci sa nahodou este nieco nepokazi, ale pokyny som dodrziavala, kvoli nim to nebude..
vydrz, 10 dni je nic..

maria1113

adelaide, dnaska cítim jazvy, neviem, či sa už začínajú hojiť, v tej ľavej ma tak reže. Ty sa už dávaš do poriadku?
Silviklh, čo tvoje oči, to môžeš písať, to ťa nebolia?

danka 0

AdnavCosti
Nad Maršalom som tiež rozmýšlala, len pozerala som si nejake fotky nosov čo robil a ak mam pravdu povedať niektore sa mi vôbec nepáčili. Preto by som chcela vedieť ako robí nosiky dr Trška ak už pôjdem na prsia by som sa ho aj opytala len nemam istotu ak o nom ešte nikto o nosoch nič nepísal.
Cayman dik za odpove´d ty si tiež bybrala dr Tršku na zaklade tohto fora? Ja ano lebo do BB sa mi nechce a jeho mam bližšie a ešte k tomu aj robi pekne. Nerozmýšlala si aj napr nad tým dr Maršalom pred tým?