Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

ahojte

adelaide, drz sa zajtra. myslime na teba!!! ale to ide, ako na pase... len ja neviem, ci sa raz dockam... opka v nedohladne. ale konzultacka uz za dva tyzdne. tak aspon volaco...

silviklh

je to dosť odveci,povedať,že ona sa nebojí ísť najedená do narkózy!to kde už sme,tak asi keĎ je to zakázané,tak sa to teda nemá,mohlo sa jej niečo stať a potom by mali z toho zle v Novamede...ach ach...

maria1113

solnicka ďakujem, konečne to mám za sebou.
Silviklh, áno videla som ich ráno pri preveze, už teraz sa mi páčia, tak to si mala smolu, že si ochorela.
Bianca003, to vieš, že ťa tu prídem podporiť aj adelaide, že?
Adelaide, poriadne sa ešte najedz, kým môžeš. Jedna čo bola so mnou na izbe hovorila, že sa normálne ráno pred opkou najedla a dala si aj kávu, že ona sa nebojí ísť takto najdzená do narkózy. Potom v nedeľu napíš ako sa máš.

silviklh

waw,teraz som si pozerala,ja som do tejto témy dala prvý príspevok 12.septembra 2008 :D
písala som si s miumiu,tá sem už asi nechodí.a dáka Klaudia z KE :D chodí sem niekto aj dlhšie?

solnicka

juuj baby citam vas tu kazdy den...priatel sa uz smeje ze som posadnuta :)))
maria tebe blahozelam k novym prskam a uz sa tesim na fotecky...len sa rychlo zotav!!!
tak maxim tebe sa to uz krati...boze ked si predstavim ze som mohla mat o par tyzdmno prsia tak ma ide porazit...ja stale neviem na 100% ci idem toho 7,marca...
A navyse som ochorela jak fras!!!pijem hektolitre cakju (ja ten zazvorovy=to je asi najhorsi caj aky som kedy pila ale pijem :) premaham sa)a uz aj tabletky som zacala brat aj ked ja som strastne antitabletkova...ale takto mi nespravia ani predoperacne takze musim byt najneskor do 2 tyz. fit...OMG
baby kedy ste platili implantaty? az po vysledkoch z predoperacnch?

silviklh

maria1113

vies co,no ja som ochorela :D tak so msa dala az na 8.2,tento utorok nemozem,to ide sefka prec. (operuje sa len utorky) ale skoda,uz so mto mohla mat za sebou.
citam,ze to zvladas super!a co,uz si si ich aj trosticku videla,ci ee?

lubs,ja tiez cvicim,a poviem ti,ak si chces zmensit zadok,tak stepper si nekupuj :-) ja mam zadok akurat,ale ja si ho chcem este zvacsit (asi cudne,co :D )ccize,ak chces zmensit zadok,stepper nie..

adro03

adelaide
ano poslem dnes .zmenili sa teraz su blizsie k sebe ,ale lavy mam stale opuchnuty.pacia sa mi aj tak aj v obleceni ,len sa neviem dockat ,kedy odpuchne