Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

misel711

Ahojte,
citam vas tu kazdy den, a prezivam to s vami! Raz som sem uz pisala ohladom vybratia prsnych zliaz.
Mne to odporucili na zaklade rodinnej anamnezy, samozrejme po detickach, ktore uz pomaly planuujem.
Chcem sa spytat, co si myslite ako to bude vyzerat?
Teraz mam 75B ale nie plnu, skor odstava, ale postavu mam klasicka hruska, takze sirokanske boky a stehna, prsia sa stracaju uplne. tuku nemam a ak by mi vybrali aj tie zlazy tak co mi tam zostane?

misel711

Ahojte,
citam vas tu kazdy den, a prezivam to s vami! Raz som sem uz pisala ohladom vybratia prsnych zliaz.
Mne to odporucili na zaklade rodinnej anamnezy, samozrejme po detickach, ktore uz pomaly planuujem.
Chcem sa spytat, co si myslite ako to bude vyzerat?
Teraz mam 75B ale nie plnu, skor odstava, ale postavu mam klasicka hruska, takze sirokanske boky a stehna, prsia sa stracaju uplne. tuku nemam a ak by mi vybrali aj tie zlazy tak co mi tam zostane?

cayman

danka 0
ano bola som u dr.Trsku, tiez z dovodov dlheho cakania v BB :) takto som bola v piatok na konzultacke a o 8dni uz aj zoperovana. ineho som absolutne nezvazovala. jedine preco som chcela cervena bolo, ze robi rez cez pazuchu,ale ked mi Trska povedal, ze druha opka sa uz cez pazuchu neda a aj tak by neskor bola jazva pod prsom, nevahala som.

na Marshala som pocula iba same negativa z tohto fora a osobne som zazila dievca, ktore si dalo u Trsku opravit odtsavajuce usi po Marshalovi. velmi bola nespokojna a sklamana z jeho pristupu a ze sa chova strasne opovrhujuco. a ked bola reklamovat stav, masrchal ju poslal domov, ze jej nic neodstava a on je 2xnezoperuje. podotykam ze sa plati 550 eur, keby to chcela zadarmo tak nic nepoviem, ale on ju odmietol.

papulkaaa

dobre ranko,Nelka27,myslim,ze ty si pisala,ze mas op.v PK v aprili...u dr.cervena?aj ja 2.4,zrejme sa teda stretneme.chcela by som tymto poprosit dievcata,ktore boli u dr.červena operovane,ci by sa mohli ozvat,rada by som videla jeho pracu.Vsetky ho ospevujete a musim povedat,ze mna tiez "očaril",ale este som nevidela ziadne fotky jeho prace.dakujem vam.

pespra

Ahojte, neprispievam kazdy den, ale pozorne vas citam :-)

A kazdy den mi trafite temu, ktoru rozoberate. Akurat som totiz rozmyslala nad tym fajcenim. ja by som rada prestala, dufam, ze sa mi to podari.

Ja mam opku 20. aprila, nema niektora z vas tiez vtedy?

maria, z teba ide taky klud po tej opke, ze radost citat :-) dufam, ze aj my vsetky ostatne cakatelky, to budeme znasat tak ako ty :-)

Korki, teba som sa chcela spytat, ci si si nechcela uz zajednat aj termin opky. Aby si nemusela cakat po konzultacke tak dlho. Ja ked som sa objednavala na konzultaciu, tak som si rovno zajednala aj termin opky. To mi poradila kamoska a tym padom to netrva az tak dlho, aj ked, mohlo by byt aj skor :-)

sya

lubs mala som fotky v galerke, ale uz nemam.. ja mam 300ml.. mam 72cm pod a 89cm cez.. asi 171 cm a 55 kil.. treba mi schudnut aspon 5 kil, teda chcela by som.. :) segra ma opku v maji.. ona je vysoka a strasne chuducka, takze asi takych 240ml si myslim, ze bude chciet.. ona chce len take malicke.. :)