Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

lubs mam jeden volny stepper kondicny stepper sa to vola..vyzera to tak tanecne ked sa na nom hybes...no ale ja som ho 2x pouzila...mna to moc obmedzovalo..nie je to proste pre mna. svihadlo ma viac bavi. vyvalila som za nho 44 a asi ho za 25-30 predam. dufam ze ho niekto bude chciet. nema piesty ako klasicky cize sa na nom da santit neobmedzene. je to toto keby si chcela. mna prilakalo toto video :o) www.youtube.com ale tak ako kazdy stroj...skonci v kute. na zadok je x y inych skvelych cvikov.

adelaide

bianca no veru uz zajtra.
uz mam zbalenuu tasku. uz len to vzruso citim co ste tu vsetky opisovali ze zavidite :o) tak uz chapem..teraz to citim..doteraz som mala aj dost strach a respekt a teraz som sa prepla do adrenalinu. tesim sa proste :o)
uz len papuce do tasky a nech je rano.
lubs dakujem. ako to myslis..no teraz je urcite dobre obdobie kvoli hojeniu a aj jazvam..a vsetkemu..ale ja som uz minuly rok v maji volala kvoli konzultacii...proste mi to vsetko pride ako vecnost. ze KONECNE.
bay co mne sa vnoci snivalo za blbosti..ze pod pazuchami som mala zipsy ako na bunde a ze kamaratka mi davala implantaty ktore som vytiahla z tasky ze doktor nestihol..ze nech si ich dam doma sama..a normalne to ani nebolelo..dost sialeny sen. uplne ja z hororu vystrihnute. brrrr :o))))))))))

bianca003

adelaide
ty už zajtra máš OP ? :) Waw, babule vám to tak rýchlo letí...my čakatelky to tu prežívame s vami ... žienky dufam že nás sem prídete podporit v juni :)) maria .adelaide ,flow , barborka 10,chery a ešte mnohe dalšie na ktore som zabudla :)))

adro03

si sa
ahoj ja som bola na op skoro pred mesiscom aj napriek tomu , ze mam cistu v lavom prsniku.implantat mam pod svalom a tym padom to nema ziaden vplyv na prsniky ,daju sa v pohode vysetrit a robit akekolvek zakroky,ako keby boli bez implantatov.pokial je implantat po zlazou prsnik sa tak neda vysetrit.pred op ma prsnik mesiac palil , tiez som sa bala co robit ,riskla som to a teraz nemam ten problem nepali uz.

si sa

maria1113
ide mi davat pod sval.ja si tiez myslim ,ze by to nemal byt problem, ale spytam sa dr.a ty si bola u koho,kolko ml.super,ty uz to mas za sebou:-

Lia86

Torok,

Po dvoch tyzdnoch som si mohla dat aj sprchu, po kontrole podprdku kludne daj dole, oper v rukach a vyfukaj fenom, za par minut je sucha, dr vravel, ze je to nej speci material...

maria1113

ale však ti ide dávať pod sval, či pod žľazu? Lebo však hrčky a cysty sa tvoria v žľaze a implantát pod svalom by nemal mať na to asi nejaký vplyv.