Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

si sa , ja mám v pravom prsníku tukovú hrčku, chodím pravidelne na sono, gynekologička mi povedala, že po opke ma potom pošle znovu na sono prsníkov. Určite sa to teraz bude horšie kontrolovať.

si sa

ahojte babenky ja mam 14 februara opku.dneska som bola na sone a mam par cyst.dr zo sona mi povedala,ze si to mam poriadne rozmysliet,lebo potom je to horsie koli implantatu kontrolovat.moze sa to vstrebat aj nemusi.musim ist znovu za pol roka na kontrolu.spytam sa na to dr.mali ste aj vy niektora cystu a aj napriek tomu mate silikony.dakujem........

maria1113

bru a kde ťa tlačí na prsiach, alebo pod prsiami, lebo ja mám prsia pekne stiahnuté, ale pod nimi by to mohlo byť aj viac. Od bolesti som si dávala prvý deň flector, ale nezabral dobre, skús algifenové kvapky.
Torok1,nie ja som bol u dr. Červeňa

torok1

baby, ja som 2tt po opke, v pondelok mam kontrolu. Chcem len vediet ci si to uz potom budem moct aj osprchovat a niekedy aj vyzliest dole? Ci stale 24hod. v podprdke?

Cheri39

bru, moja pooperačná podprda bola 75C teraz nosím normálnu 75D

adelaide, tak už zajtra!! držím palce a ozvi sa čím skôr...

maria1113

bru, tak aj ty už si po, ja mám vzadu 80D, ale tá podprda je tak akurát, vôbec ma ani netlačí ako opisujú niektoré baby, že sa im zarezáva, práveže je pohodlná, možno mohla byť aj menšia.

bru

Ahojte kočky tak aj ja to mám už za sebou,
v stredu ma operoval dr. Zachar, zatiaľ som veľmi spokojná aj bolesti sa dali zvládnuť, dávali mi infúzie a injekcie od bolesti tak to asi veľmi pomohlo, som rada že to mám za sebou.
Najhoršie je to s tým spánkom, ja som spávala na bruchu, celý chrbát ma bolí, už neviem ako by som si ľahla, celú noc som len podušky prehadzovala, v stredu idem na kontrolu, som zvedavá, mám 360 anatomické.
ale mužovi som kázala pozrieť aké mám vzadu číslo podprdy a že 75 B a ja som chcela aspoń trojky, neviete ako je to s tými podprdami, tá veľkosť zodpovedá budúcej veľkosti podprseniek?