Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimuska 85

tak to som rada že ti je fajn...ano staram :-) dnes sme si boli už kupiť aj dovolenku do turecka :-) tak sa tešim...už nech je streda

maria1113

ahoj mimuska, cítim sa fajn, len ráno pri vstávaní to je horšie, prsia ako také nebolia, ale cítim len tlak, ľavé je ešte stŕpnuté. Ty ako, staráš sa o manžela?

Nelina27

adelaide, tak ty si dobre naladena pred opkou, to je spravny pristup, inak ako skvelo to nemoze dopadnut a zajtra o takomto case uz bude z teba prsatica :-) myslime na teba, drz sa!
papulka, ty mas fotky v galerke? tak to budeme trpiet potom spolu, mozno nam aj izbu daju spolocnu:-) napis co a ako bolo na konzultacke, co si chcela a co ti doporucil a kde si budes davat robit predoperacne... lebo toto ja stale riesim, ci ist cez obvodacku alebo na vlastnu past a tiez ma caka sono prsnikov, este som v zivote nabola na tom, tak dufam ze mi daco nenajdu co by mi odlozilo opku, ja sa uz neviem dockat...
neviete ako je livka na tom s pridavanim novych fotiek do galerky, ide jej uz ten pc?

adelaide

baby dakujem..dakujem.
bianca jasne ze prideme podporit. a korki preco nevies kedy opka? kedy by si mohla? povedz ze co najskor...mozno ti zavolaju.
maria hej este sa najem. teraz som jedla..este o 21:00 sa najem poriadne.

uf...ta babenka..ze najedena do narkozy

silviklh

korki a ty máš akú predstavu?či to ty si písala,že nepovieš,až potom,že či sa trafil? :-)

Adelaide,drž sa!!!